Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ?? Οι «2» ζωές του Έλληνα ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥ Α΄!!! «Δεν άντεξα…..φοβάμαι που…. Οι ενοχές με οδήγησαν σε…» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ?? Οι «2» ζωές του Έλληνα ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥ Α΄!!! «Δεν άντεξα…..φοβάμαι που…. Οι ενοχές με οδήγησαν σε…» (ΒΙΝΤΕΟ)


Police-Voice blog ➤ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟ ! !

Εξομολόγηση καρδιάς από τον υπαστυνόμο Α΄Μιχάλη Λώλη, που υπηρετεί στο Τμήμα Αντιμετώπισης της Ρατσιστικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ.
Αξίζει να το δει κάποιος…
Τα συμπεράσματα δικό σας
ΤΟ ΆΡΘΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΈΣΤΕΙΛΕ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΙΧΜΗΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ! ΦΊΛΕ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ! ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ !  ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΧΗΓΟΣ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΛΠΙΖΩ  ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΛΥΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ



Πηγή ➤http://www.makeleio.gr/

7 σχόλια:

  1. Κρίμμα πού ξεφτιλίζει ένα τιμημένο σώμα πού είχαν υπηρετήσει άνθρωποι σάν τόν πατέρα μου πού ήταν στό σύνταγμα Μακρυγιάνη.Εκείνοι προέταξαν τά στήθη τους γιά νά είναι η Ελλάδα ΕΛΕΎΘΕΡΗ.Σήμερα θέλουν νά μάθουν τόύς Έλληνες νά προτείνουν τά οπίσθιά τους...Αφήστε τήν Αδελφή ψυχή νά ελεύθερη νά ψάξει εραστές καί νά συναναστραφεί μά άλλους κίναιδους ανωμαλλιάρηδες...διώξτε την απ'ο τήν ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΜΌΛΙς ΠΈΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μη βρει κανέναν γονιό τέτοια περίπτωση. Όσα και να λέει ο τύπος, οι γονεις του και οι φίλοι του δεν το αποδεχονται. Ότι τραβάει μια οικογενεια με έναν ναρκωμανή το ίδιο τραβάνε όλες αυτές οι οικογένειες με τέτοια άτομα, που ικανοποιούνται παραφύσην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας κάνουν ότι θέλουν στο κρεβάτι τους, αλλά όχι και να θέλουν να μας το περάσουν ως φυσιολογικό.Ο συγκεκριμένος κατάφερε να μην τον ακουμπίσει ούτε ο Αρχηγός της Αστυνομιας σε περίπτωση οποιουδήποτε παραπτώματος,γιατί απλά θα επικαλείτε ρατσισμό απεναντί του,και θα περνάει αλώβητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφη ομιλία.εχει πραγματικό κουράγιο αυτό το παιδί!!το θέμα είναι να αποδεχτούμε τον εαυτό μας όπως είναι και να είμαστε ευτυχισμένοι με αυτό.
    Και κάλλιστα μπορεί να είναι ένας πολύ καλός αστυνομικός.δεν νομίζω ότι η αστυνόμευση είναι προνόμιο τον στρέιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα εκτιμούσα κύριε Υπαστυνομε αν κάνατε αίτηση μεταθεσης για τις διμοιρίες, για να δούμε πως θα οδηγουσατε μια διμοιρία απέναντι σε ένα πλήθος οργισμενων και μη ενοχλημενων και μη συμπολιτών μας αντί να κάθεστε από τη σιγουριά του γραφείου σας και να κηρύσσετε προσπαθώντας να καταφέρετε δεν ξέρω κι εγώ τι... Θα είχε ενδιαφέρον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΣΩΜΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ? ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ? ΑΝΩΜΑΛΟς Ο ΛΩΛΗΣ?
    ΤΙ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?
    Αν το τημημενο σώμα της αστυνομίας ξέπεσε, αυτό έγινε από τον καιρό των αστυνομικών του πατερα του ενός σχολιαστή, και πιο πριν ακομη. Είναι τόσο αδικοι οι χαρακτηρισμοί που υπάρχουν σήμερα γι αυτό το "ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΣΩΜΑ"?
    Και γνωριζουμε πολύ καλά όλοι μας την δράση παρά πολλών από αυτό το τιμημένο σώμα.
    Μαστρωπία, σωματεμπόρειο, ναρκο, τραμπουκισμοί, φιλίες με Χ.Α. κ.α.λ.
    Οσο για τις ΔΟΙΜΙΡΙΕΣ, ο Λώλης δεν θα επέλεγε να πάει στα ματ, επειδή ακριβώς εκεί πάνε όσοι θέλουν να ρίχνουν ξύλο και να παλεύουν με αναρχικούς, βιοπαλαιστές, συνταξιοδοτημένα γερόντια, πατριωτικούς διαδηλωτές καλ.
    ΑΝΏΜΑΛΟΣ? ΟΧΙ!!! Ανώμαλος είναι ο κάθε εγκληματίας που δεν θέλει ο κόσμος να είναι σε ομαλή γραμμή και ηρεμία. ΑΝώμαλος είναι εκείνος που σπέρνει το μίσος εναντίον των συνανθρώπων του και φτύνει δηλητήριο. Ανώμαλος είναι εκείνος που θέλει να περάσει στα παιδιά του και στα εγκόνια του τις άρρωστες και αντικοινωνικές πεποιθήσεις του όπως έκαναν και οι ναζί. Ανώμαλος είναι εκείνος που δεν μπορεί να δει έναν κόσμο μονιασμένο, χωρίς ρατσιστικές διαφορές.
    ΟΧΙ Ο ΛΩΛΗΣ!! ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΥΨΩΝΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή