Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ. 4 ΝΕΚΡΟΙ, ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΕ. ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΣ ΤΡΕΝΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΠΙΤΙ! 5 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ. 4 ΝΕΚΡΟΙ, ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΕ. ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΣ ΤΡΕΝΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΠΙΤΙ! 5 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ.


Police-Voice blog ➤
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Σήμερα και ώρα 21:45 η αμαξοστοιχία I/C 58 με 70 επιβάτες που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη εκτροχιάστηκε λίγο έξω από το σταθμό Άδενδρο  για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Τέσσερις νεκροί επιβάτες και πέντε τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας (μηχανοδηγός) σοβαρά, είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του δυστυχήματος. Συνεχίζονται οι προσπάθειες απεγκλωβισμού.
Στο σημείο έχουν σπεύσει από τη πρώτη στιγμή συνεργεία του ΟΣΕ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, της πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ και της αστυνομίας τα οποία μετέφεραν τους επιβάτες και μέλη του προσωπικού σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.
Επίσης άμεσα κινητοποιήθηκε ο κρατικός μηχανισμός και δυο κρατικά νοσοκομεία τέθηκαν σε επιφυλακή.
Άμεσα αναχώρησαν από την Αθήνα με εντολή του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών κ. Χρήστου Σπίρτζη οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι του ΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ, προκειμένου να συντονίσουν τις απαραίτητες ενέργειες για τη μεταφορά των επιβατών και το άνοιγμα της γραμμής η οποία έχει προσωρινά κλείσει.


ΤΡΑΓΩΔΙΑ στη Θεσσαλονίκη: Δύο σοβαρά τραυματίες και άλλοι δέκα επιβάτες που τραυματίστηκαν ελαφρύτερα είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του εκτροχιασμού της επιβατικής αμαξοστοιχίας που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης. Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο νεκρούς…
Σύμφωνα με πληροφορίες δυο άτομα έχουν χάσει την ζωή τους, ενώ ακόμα ένας νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι άλλοι δέκα επιβάτες της  αμαξοστοιχίας είναι ελαφρά τραυματισμένοι και πρόκειται να μεταφερθούν στα νοσοκομεία ‘Αγιος Δημήτριος και Γ. Γεννηματάς. Προσπάθειες γίνονται ακόμη να απεγκλωβιστούν οι δύο μηχανικοί, ένας άντρας και μια γυναίκα.
Η αμαξοστοιχία με 100 επιβάτες ξεκίνησε στις 16.18 το μεσημέρι από την Αθήνα, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εκτροχιάστηκε και έπεσε πάνω σε κατοικία.
Επί τόπου βρίσκονται ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και 45 άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 21 οχήματα, ενώ στο σημείο σπεύδει και κλιμάκιο του ΟΣΕ. φ9 (1)train001
φ5 
alexandriamou_treno_adendro012
ektrox-004
εικόνες από το οίκημα που εισέβαλε το τρένο

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου