Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΡΑ!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΦΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ – ΗΤΑΝ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ...Ο Αλέξανδρος Καρασαβίδης, ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΡΑ!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΦΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ – ΗΤΑΝ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ...Ο Αλέξανδρος Καρασαβίδης,  ΦΩΤΟ


Police-Voice blog ➤

ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ DNA ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ???

Για μία ακόμα φορά στο ίδιο έργο θεατές. Μια απαρχαιωμένη και ωχαδερφιστική αντίληψη που επικρατεί στην αστυνομία ταλαιπωρεί τους πολίτες που αναζητούν τους ανθρώπους τους. Άλλος ένας νέος άνθρωπος βρέθηκε νεκρός στα αζήτητα οχτώ ολόκληρα χρόνια μετά την εξαφάνισή του επειδή κανένας αστυνομικός δεν έκανε τη δουλειά του. Ένας άνδρας νεκρός από τη πρώτη στιγμή αλλά η οικογένειά του να τον αναζητά για χρόνια ολόκληρα αφού οι αρμόδιοι δεν έκριναν σωστό έστω να λάβουν έστω δείγμα DNA! «Που να σε τρυπάμε τώρα…» απάνταγαν στην τραγική μητέρα, όπως καταγγέλλει η ίδια.
Χάρη σε όλα αυτά, οι συγγενείς του τον έψαχναν παντού, ακόμη και στον κόσμο των νεκρών αλλά κανένας  δεν τους άναβε το φως στο σκοτάδι.
Ο άτυχος νέος είναι ο Αλέξανδρος Καρασαβίδης που χάθηκε το 2009 σε ηλικία 24 χρόνων. Είχε παγιδευτεί στον κόσμο των ναρκωτικών όπως τόσοι και τόσοι άλλοι νέοι. Η μητέρα και η νύφη του για μία ακόμη φορά βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 19 Μαΐου στο στούντιο της εκπομπής ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ αναζητώντας ένα στοιχείο που θα έλυνε το μυστήριο και θα έπαιρναν τη απάντηση για τη τύχη του Αλέξανδρου, όποια κι αν ήταν αυτή.
ALEX2
Πληροφορία από ευαίσθητη υπηρεσία που προήλθε κατά τη διάρκεια της εκπομπής και δεν δημοσιοποιήθηκε για προφανείς λόγους, ανάγκασε τον αδελφό του Αλέξανδρου να πάει νωρίς το πρωί του Σαββάτου στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Στις φωτογραφίες  των νεκρών που του υπέδειξαν οι αστυνομικοί, αναγνώρισε  τον αγνοούμενο Αλέξανδρο. Στη συνέχεια πληροφορήθηκε τον χώρο ταφής του ως αγνώστων στοιχείων και ότι υπάρχει δείγμα DNA για ταυτοποίηση.
Την είδηση του θανάτου του διαδέχτηκε η σκληρή αποκάλυψη, ότι δεν έχει μείνει  τίποτα από τον άτυχο νέο,  αφού τα οστά του κατέληξαν με την εκταφή τους, στο χωνευτήριο.
Η μητέρα του Αλέξανδρου Βιολέτα Καρασαβίδη, πληροφορήθηκε από ψυχολόγο, το απόγευμα της ίδιας μέρας την τραγική εξέλιξη στο θρίλερ που την βασάνιζε οκτώ ολόκληρα χρόνια.
«Ο Αλέξανδρος βρέθηκε νεκρός από την πρώτη μέρα που εξαφανίστηκε στην περιοχή που μένουμε στο Μενίδι και κανείς δεν μας ενημέρωσε. Λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές και τ’ αποτυπώματα του υπήρχαν στον φάκελο του.  Κανείς όμως αστυνομικός δεν μπήκε στον κόπο να κάνει σωστά τη δουλειά του. Να τα ταυτοποιήσει με αυτά του νεκρού. Αν είχε γίνει αυτό, θα γνωρίζαμε πριν από οκτώ χρόνια την αλήθεια και θα μπορούσαμε σαν οικογένεια να τον θάψουμε όπως του άξιζε. Για μας το «χτύπημα»  είναι διπλό, αφού δεν βρήκαμε ούτε ένα κοκαλάκι του», εξηγεί στενός συγγενής του.
ALEX3
Το μακάβριο μπέρδεμα
Ο Αλέξανδρος Καρασαβίδης, που αντιμετώπιζε πρόβλημα με εξαρτησιογόνες ουσίες, εξαφανίστηκε από το σπίτι του στο Μενίδι και λίγες ημέρες μετά, βρέθηκε νεκρός σε πάρκο της περιοχής στις 30 Μαΐου του 2009. Η οικογένεια του πιστεύοντας ότι κάποια στιγμή θα γυρίσει, δήλωσε την εξαφάνιση του τρεις μήνες μετά.
Ο αξιωματικός υπηρεσίας του Α.Τ. Μενιδίου, δεν μπήκε στον κόπο να ελέγξει τις φωτογραφίες νεκρών που είχαν βρεθεί στην περιοχή του το τελευταίο διάστημα.
Ο Αλέξανδρος κατέληξε στα αζήτητα και τάφηκε στο νεκροταφείο της Νίκαιας. Τρία χρόνια μετά έγινε η εκταφή του και τα οστά του διατηρήθηκαν σε οστεοφυλάκιο για δύο μήνες. Επειδή κανείς δεν τον αναζήτησε, κατέληξαν στο χωνευτήριο…
Όλο αυτό το διάστημα η μητέρα του αλλά και μια φίλη του, τον έψαχναν με τη φωτογραφία του σε όλους τους χώρους ακόμη και στα νεκροτομεία.
Αυτή η περίπτωση είναι μία από τις εκατοντάδες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Όμως τίποτα δεν δείχνει να αλλάζει. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση δεν χωράει η δικαιολογία που λένε αστυνομικοί των τοπικών αστυνομικών τμημάτων. «Δεν γίνεται να γίνει ταυτοποίηση με πτώμα αγνώστων στοιχείων αν ο αγνοούμενος δεν είναι σεσημασμένος». Στην περίπτωση του Αλέξανδρου αυτό δεν ισχύει καθώς λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε με τα ναρκωτικά, είχε στο παρελθόν κάποια μικροπροβλήματα με το νόμο. Αδικαιολόγητη και εγκληματική η αμέλεια ορισμένων αστυνομικών που αποδεικνύει τις παθογένειες που επικρατούν στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ
Αφού δεν υπάρχει διάθεση από την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας να βρεθεί μια λύση σε αυτό το φαινόμενο που έχει αυτά τα μακάβρια αποτελέσματα, καιρός είναι να επέμβει κάποιος εισαγγελέας ώστε καμία μάνα σαν την κ. Βιολέτα  να  μάθει αυτό που άλλοι της στέρησαν εδώ και οχτώ χρόνια. Το δικαίωμα να χαρίσει στο παιδί της την κηδεία που του αξίζει.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλληπητήρια στην οικογένεια του Αλέξανδρου…
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου