Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

ΧΑΟΣ & ΟΡΓΗ ! Μάντσεστερ: Συγκλονίζουν οι απεγνωσμένες αναρτήσεις γονιών που ψάχνουν τα αγνοούμενα παιδιά τους φωτο

ΧΑΟΣ & ΟΡΓΗ  ! Μάντσεστερ: Συγκλονίζουν οι απεγνωσμένες αναρτήσεις γονιών που ψάχνουν τα αγνοούμενα παιδιά τους


Police-Voice blog ➤
Στα κοινωνικά δίκτυα στράφηκαν πανικόβλητοι γονείς, συγγενείς και φίλοι για να εντοπίσουν τους αγαπημένους τους που παρακολούθησαν τη συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ Αρένα, στο τέλος της οποίας σημειώθηκαν εκρήξεις με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 22 άνθρωποι και να τραυματιστούν 50.
Χιλιάδες χρήστες των κοινωνικών δικτύων ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν το χάσταγκ #ManchesterMissing δημοσιεύοντας φωτογραφίες ατόμων που παρακολούθησαν τη συναυλία, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να τους εντοπίσουν.








Η αστυνομία του Μάντσεστερ έδωσε στην δημοσιότητα ειδική τηλεφωνική γραμμή για τους συγγενείς και τους φίλους, όσων βρίσκονταν χθες το βράδυ στο στάδιο, όπου έγινε η αιματηρή έκρηξη. Ο τηλεφωνικός αριθμός που δόθηκε στην δημοσιότητα είναι ο ακόλουθος: 0161 856 9400
Και το Facebook ενεργοποίησε τη λειτουργία ελέγχου ασφαλείας που επιτρέπει σε όσους βρέθηκαν κοντά στο στάδιο του Μάντσεστερ να επιβεβαιώσουν αν είναι ή όχι ασφαλείς.
Για όσους έχουν εντοπιστεί υπάρχει διαρκής ενημέρωση από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων ως εξής:
209-3

Σάφι Ρούσος: Ελληνίδα η πιο μικρή αγνοούμενη από την επίθεση στο Μάντσεστερ; ??


Η οκτάχρονη Σάφι Ρόουζ Ρούσος είχε πάει στην συναυλία με τη μαμά της και την αδερφή της που νοσηλεύονται τραυματισμένες
Το όνομα της 8χρονης Σάφι Ρόουζ Ρούσος (Saffie Rose Roussos) εμφανίζεται στα κοινωνικά δίκτυα και στις ανακοινώσεις της βρετανικής αστυνομίας μεταξύ των αγνοουμένων από την επίθεση στο Μάντσεστερ.
Η ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο, σε επικοινωνία που είχε ενημερωτικό πόρταλ, δεν μπορεί να επιβεβαιώσει το κατά πόσο η μικρή αγνοούμενη είναι Ελληνίδα, καθώς δεν έχουν ανακοινωθεί οι εθνικότητες των αγνοουμένων από τη βρετανική αστυνομία.
Η 8χρονη είχε πάει στη συναυλία μαζί με τη μαμά της και την μεγαλύτερη αδερφή της.
Το facebook έχει γεμίσει με την φωτογραφία της, ενώ συγγενείς και φίλοι συνεχίζουν με αγωνία την προσπάθεια να την εντοπίσουν.

«Η φίλη της αδερφής μου και οι κόρες της ήταν στην συναυλία. Η Σάφι, οκτώ χρονών, αγνοείται ακόμα. Η μαμά της Λίζα και η αδερφή της Ας βρίσκονται στο νοσοκομείο, αλλά δεν απειλείται η ζωή τους» γράφει μια γυναίκα, εκλιπαρώντας όποιους μπορούν να βοηθήσουν.


Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου