Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ- ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ ΣΤΗ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ- ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΑ!!! (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…)

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ- ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ ΣΤΗ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ- ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΑ!!!


Police-Voice blog ➤
Για πυροβολισμούς κατά γερουσιαστών, που βρίσκονταν σε γήπεδο μπέιζμπολ στη Βιρτζίνια, κάνουν λόγο αμερικανικά ΜΜΕ. Ο δράστης φέρεται να έχει συλληφθεί. Τουλάχιστον ένα μέλος του Κογκρέσου τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επίθεσης που εξαπέλυσαν πριν από λίγο άγνωστοι σε γήπεδο μπέιζμπολ της πόλης Αλεξάντρια, στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.
O Ρεπουμπλικανός πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Στιβ Σκάλις ήταν ένας από αυτούς που δέχτηκε πυρά και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει άγνωστη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης – ή οι δράστες, αφού δεν έχει ξεκαθαριστεί ότι έδρασε μόνος – άνοιξε πυρ κατά μελών του Κογκρέσου που έκαναν προπόνηση στο γήπεδο που βρίσκεται στη γειτονιά Ντελ Ρέι.
Ένας αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης, ο Benjamin Childers, έγραψε στο Twitter ότι κάποιος άνοιξε πυρ σε ένα γήπεδο του μπέιζμπολ όπου Ρεπουμπλικανοί βουλευτές κάνουν εξάσκηση, επισημαίνοντας ότι ακούστηκαν πολλοί πυροβολισμοί. Τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας κάνουν λόγο για πολλούς τραυματίες. Ορισμένα τοπικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο δράστης έχει συλληφθεί, ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ακούγονταν τραυματισμοί επί δέκα ολόκληρα λεπτά.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου