Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Πάτρα: Λήστεψαν για τρίτη φορά πρακτορείο του ΟΠΑΠ!.



Police-Voice blog ➤Οι δύο δράστες ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη με την απειλή μαχαιριού και άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό
Ο τρόμος που βίωσε, η ένταση, αλλά και η αγανάκτηση από το γεγονός ότι έπεφτε για τρίτη φορά μέσα σε λίγους μήνες, «λύγισαν» τον ιδιοκτήτη ενός πρακτορείου του Ο.Π.Α.Π. στην Πάτρα ο οποίος υπέστη ισχυρό κλονισμό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε τη Δευτέρα αντιμέτωπος με δυο αγνώστους, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και τον υποχρέωσαν να τους παραδώσει όσα χρήματα είχε στις τσέπες του και τις εισπράξεις από την ταμειακή μηχανή. Αφού άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό, διέφυγαν τρέχοντας χωρίς ο ταραγμένος ιδιοκτήτης να δει αν χρησιμοποίησαν κάποιο μέσο.

Ο πράκτορας δεν ήταν σε θέση να υπολογίσει πόσα χρήματα του άρπαξαν οι δράστες, για τον εντοπισμό των οποίων έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό η Αστυνομία, με τους άνδρες της να προσπαθούν να εξασφαλίσουν βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας άλλων καταστημάτων που μπορεί να έχουν καταγράψει τα χαρακτηριστικά τους.

Πηγή ➤/www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου