Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

ΑΦΙΕΡΩΜΑ.. ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ" ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ! ! "villa Nafsika" Ενοικοιαζόμενα Δωμάτια.



Police-Voice blog ➤
Θα μας βρείτε 500 μέτρα απο την Εθνική οδό Πρέβεζας Ηγουμενίτσας και 600 περίπου μέτρα απο την ακτή Μονολιθίου στον γραφικό Μύτικα Πρέβεζας.
Εάν είστε λάτρεις της καλής Μεσογειακής κουζίνας, του φρέσκου ψαριού και της φύσης τότε η ψαροταβέρνα Το Ακρωτήρι αποτελεί ιδανική επιλογή για εσάς.
Σε μια μοναδική τοποθεσία, στα δυτικά του ακρωτηρίου Μύτικα, που αγναντεύει τα κρυστάλλινα βαθυγάλανα νερά του Ιονίου, θα σαγηνευτείτε από την προσφερόμενη θέα, την ευχάριστη - χαλαρωτική ατμόσφαιρα και τις απολαυστικές γαστρονομικές προτάσεις της ψαροταβέρνας το "Ακρωτήρι"..
Εκεί, το φαγητό σας σερβίρεται στην πανοραμική βεράντα της ταβέρνας με θέα στη θάλασσα, όπου η θαλάσσια αύρα θα σας προσφέρει κύματα δροσιάς κατά τη διάρκεια των ζεστών ημερών του καλοκαιριού.
Στο μενού θα βρείτε παραδοσιακά Ελληνικά πιάτα, πιάτα σχάρας, φρέσκο ψάρι, σαλάτες και ακόμα μεζέδες τσίπουρου μπύρας και ούζου. Όλα τα πιάτα μαγειρεύονται με τα αγνότερα υλικά της τοπικής αγοράς, όπου τα φρέσκα λαχανικά και το ελαιόλαδο είναι θεμελιώδη. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το χταποδάκι σχάρας ή ξιδάτο ή ακόμη την παραδοσιακή Πρεβεζιάνικη σαρδέλλα την παπαλίνα και την σπάνια γαρίδα του Αμβρακικού Κόλπου.


Επιπλέον, στο "Ακρωτήρι" θα ανακαλύψετε μια μεγάλη κάβα από κρασιά όλων των ειδών, αν και σας προτείνουμε να επιλέξετε αυτά της ντόπιας δικής μας παραγωγής. Να μην εξαιρέσουμε και το τσίπουρο παραγωγής μας που δένει τέλεια με το φρέσκο ψάρι το οποίο έρχεται στην ταβέρνα μας καθημερινά απο τα δικά μας καίκια.
Η χαλαρωτική ατμόσφαιρα, οι ασυναγώνιστες τιμές, οι γευστικότατοι μεζέδες και η ατελείωτη θέα στη θάλασσα είναι αξίες που δύσκολα βρίσκει κανείς εκτός κι αν τρώει στο "ΑΚΡΩΤΗΡΙ".
Σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε και απο κοντά.


Ψαροταβέρνα "το Ακρωτήρι" - "villa Nafsika" Ενοικοιαζόμενα Δωμάτια. Μύτικας Πρέβεζας..τηλέφωνα εποικοινωνίας 694528168-6937058182.








Πηγή ➤police-voice gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου