Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Καλο παράδεισο Αντωνη! ! Εμεις οι συναδερφοι του και οι φίλοι ! Εσεις κύριε υπουργέ, μην παραλείψετε να πειτε στην σύζυγο του θανόντος...«Ο συνάδελφος μας άφησε την τελευταία του πνοή στο περιπολικό». Θρήνος και οργή στην Ημαθία

Καλο παράδεισο Αντωνη! ! Εμεις οι συναδερφοι του και οι φίλοι ! Εσεις κύριε υπουργέ, μην παραλείψετε να πειτε στην σύζυγο του θανόντος..


Police-Voice blog ➤
Σημερα η αστυνομική οικογένεια της Ημαθίας πενθεί !

Εντελώς απροσδόκητα χάσαμε απο κοντά μας ενα φίλο , ενα συναδερφο ,έναν εξαίρετο άνθρωπο! Ο Αντώνης Αλιτζανιδης την 8/8/2017 σε ηλικία 52 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή μεσα στο περιπολικό της υπηρεσίας του, με το οποίο τόσα χρονια εκτελούσε τα καθήκοντα του με ζήλο και αυταπάρνηση !
Επι 23 κ πλεον έτη ο συνάδερφος μας πρόσφερε τα μέγιστα στην υπηρεσία, στην τοπική κοινωνία της Ημαθίας, στη σύζυγο και τα δυο του τέκνα !
Εμεις οι συναδερφοι του και οι φίλοι του απο αυριο θα συνεχίζουμε να στεκόμαστε διπλα στην οικογένεια του ηθικά κ υλικά με όσα μεσα διαθέτουμε !
Εσεις κύριε υπουργέ, μετα τα θερμά συλλυπητήρια, παρακαλούμε πολυ μην παραλείψετε να πειτε στην σύζυγο του θανόντος συναδερφου μας, κοιτωντας την στα μάτια πως δεν δικαιούται σύνταξη για πανω απο τρια χρονια, γιατι ο Αντώνης δεν επέλεξε να αποβιώσει μετα τα 55 έτη της ηλικίας του!
Τα θερμότερα συλλυπητήρια στην σύζυγο και τα τέκνα του συναδέλφου μας …
Καλο παράδεισο Αντωνη!
eaynh.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου