Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Ο υπουργός Άμυνας της Βουλγαρίας «Στρατιώτες της ΕΕ & του ΝΑΤΟ να πυροβολούν τους λαθραίους στα ελληνικά & Ιταλικα σύνορα»

Ο υπουργός Άμυνας της Βουλγαρίας «Στρατιώτες της ΕΕ & του ΝΑΤΟ να πυροβολούν τους λαθραίους στα ελληνικά & Ιταλικα σύνορα»


Police-Voice blog ➤
Τη χρήση όπλων από στρατιωτικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα περιφρουρούν τα σύνορα της Ελλάδας και της Ιταλίας προτείνει ο υπουργός Άμυνας της Βουλγαρίας Κραζιμίρ Καρακατσανόφ.
Στη συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Die Welt αναφέρει: «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε πλέον τη μαζική εισροή παράνομων μεταναστών στην Ευρώπη. Για το λόγο αυτό πιστεύουμε ότι στην Ιταλία και την Ελλάδα θα έπρεπε δυνάμεις του ΝΑΤΟ να υπερασπίζονται τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ, εν ανάγκη ακόμα και με τη χρήση όπλων. Όταν οι εν δυνάμει μετανάστες διαπιστώσουν ότι οι δρόμοι προς την Ευρώπη έχουν πλέον κλείσει, τότε θα μείνουν στα σπίτια τους.»
Ο Κράσιμιρ Καρακατσάνοφ προαναγγέλλει, εξάλλου, ότι θα τριπλασιαστούν οι δυνάμεις του βουλγαρικού στρατού στα σύνορα με την Τουρκία. «Θα γίνουν 600 από 140 προκειμένου να μην περάσει ούτε ένας πρόσφυγας», όπως είπε χαρακτηριστικά…
Πηγή ➤http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου