Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! Εμφανίστηκε το….πλοίο ..

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! Εμφανίστηκε το….πλοίο ..


Police-Voice blog ➤
Συναγερμός έχει σημάνει στις λιμενικές αρχές της Ιεράπετρας λόγω του ενδεχόμενου ελλιμενισμού του πλοίου C-Star, στο οποίο επιβαίνουν μέλη οργάνωσης, με σκοπό την παρεμπόδιση πλοιαρίων, που μεταφέρουν πρόσφυγες να περάσουν τα θαλάσσια σύνορα της Ευρώπης.
Οι λιμενικές αρχές είναι ενημερωμένες για την επικείμενη κάθοδο του πλοίου στην περιοχή, αναμένοντας ενημέρωση από το πλήρωμα του για το αν τελικά θα καταπλεύσουν στο λιμάνι, το σκοπό της επίσκεψης τους και το χρονικό διάστημα, το οποίο θα παραμείνουν.
Σύμφωνα με το λιμεναρχείο της Ιεράπετρας, το πλοίο βρίσκεται ακόμη στα διεθνή ύδατα και από τη Δευτέρα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από το πλήρωμα και τον κυβερνήτη του για το ποιος τελικά είναι ο προορισμός τους.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το πλοίο φαίνεται να βρίσκεται στο ίδιο σημείο τις τελευταίες ώρες, νοτιοανατολικά του Κουφονησίου, χωρίς να έχει εισχωρήσει στα ελληνικά χωρικά ύδατα.
Στο μεταξύ στις επάλξεις βρίσκονται από την ώρα που έγινε γνωστή η επίσκεψη του C-Star στην Κρήτη αντιφασιστικές οργανώσεις του νησιού, προχωρώντας σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας.
Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη του Περιφερειακού Συμβουλίου “Ανυπότακτη Κρήτη” εκφράζει την πλήρη αντίθεση της για τον ελλιμενισμό του συγκεκριμένου πλοίου σε κάποιο λιμάνι του νησιού.
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ C-Star
Χάρη στη συγκέντρωση χρημάτων μέσω του Διαδικτύου,  συγκέντρωσαν πάνω από 76.000 ευρώ που τους επέτρεψαν να μισθώσουν το C-Star και να προσλάβουν το πλήρωμά τουI
Το πλοίο C-Star που ναυλώθηκε από το ευρωπαϊκό δίκτυο Génération Identitaire (G  ιδιώτες με σκοπό να καταπολεμήσει την παράνομη μετανάστευση ακινητοποιήθηκε  στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο και μια οργάνωση που υποστηρίζει την πρωτοβουλία
.
Ο πλοίαρχος και ο υποπλοίαρχος του σκάφους συνελήφθησαν, ενώ το πλοίο ακινητοποιήθηκε στο λιμάνι της Αμμοχώστου, στο ανατολικό τμήμα της νήσου, έγραψε η εφημερίδα Kibris Postasi, με τις κατηγορίες ότι φέρουν «πλαστά έγγραφα», πρόσθεσε η ίδια τουρκοκυπριακή εφημερίδα, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Το πλοίο έχει ναυλώσει το ευρωπαϊκό δίκτυο Génération Identitaire (GI) και κυρίως τα παρακλάδια του στη Γαλλία, την Ιταλία και τη Γερμανία, στο πλαίσιο μιας επιχείρησης που ονόμασαν «Defend Europe» (Υπερασπιζόμαστε την Ευρώπη).
Χάρη στη συγκέντρωση χρημάτων μέσω του Διαδικτύου,συγκέντρωσαν πάνω από 76.000 ευρώ που τους επέτρεψαν να μισθώσουν το C-Star και να προσλάβουν το πλήρωμά του.
Σύμφωνα με αυτή την οργάνωση το πλοίο, το οποίο απέπλευσε από το Τζιμπουτί στις αρχές Ιουνίου 2017, είχε εμποδιστεί ήδη για μια εβδομάδα στη Διώρυγα του Σουέζ καθώς μη κυβερνητικές οργανώσεις είχαν καταγγείλει τον ιδιοκτήτη του ότι «διακινούσε μετανάστες, κάτι που είναι απόλυτα ψευδές».
Στην Κύπρο, σύμφωνα με ένα στέλεχος της οργάνωσης, μη κυβερνητικές οργανώσεις αποφάσισαν να ασκήσουν νέες «πιέσεις» στην αποστολή.



Πηγή ➤

2 σχόλια:

  1. να το αφησουν να κανει αυτο που μισθωθηκε, δεν μπορει ολη η Ευρωπη να γεμισει μουσουλμανους, αφου ειναι τελειως αντιθετη η θρησκεια τους με την Ευρωπαϊκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή