Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ! ΚΙΝΗΤΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ – ΟΓΔΟΝΤΑ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ

ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ! ΚΙΝΗΤΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ – ΟΓΔΟΝΤΑ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ


Police-Voice blog ➤
Aνησυχία επικρατεί στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στον πεζόδρομο Λας Ράμπλας της Βαρκελώνης.

Οι Αρχές «ξεσκονίζουν» πάνω από 80 τόπους λατρείας στην Αττική με τρεις από αυτούς να έχουν μπει στο μικροσκόπιο καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι κάποια άτομα δεν δίστασαν να εκφραστούν με σκληρό και ακραίο τρόπο για τον δυτικό κόσμο και τον τρόπο ζωής σε αυτές τις χώρες. Δηλαδή εντοπίστηκαν ακραίοι ισλαμιστές.
Οι δύο από τους τέσσερις υπόπτους που φέρονται να διέπραξαν τις επιθέσεις στη Βαρκελώνη φέρονται να ομολόγησαν ότι ο ιμάμης του Ριπόλ είναι ο ιθύνων νους των ενεργειών αυτών. Με λίγα λόγια, οι θρησκευτικοί καθοδηγητές μόνο το λόγο του Αλλάχ δεν κυρήττουν αφού έχουν εξελιχθεί σε τρομοκράτες.
Ετσι, στην πλήρη χαρτογράφηση όλων των άτυπων χώρων λατρείας μουσουλμάνων που βρίσκονται στην Αττική έχουν προχωρήσει οι αρχές ασφαλείας.
Ονόματα και διευθύνσεις όλων των μουσουλμάνων αλλά και των τόπων λατρείας έχουν καταχωρηθεί στα τερματικά της ΕΛ.ΑΣ σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας.
Μάλιστα στο μικροσκόπιο έχει μπει ακόμη και η «γλώσσα» που χρησιμοποιείται στους λόγους των ιμάμηδων, καθώς ερευνάται αν στους χώρους αυτούς γίνονται δεκτά ακραία κηρύγματα ή διάλογοι «υποστήριξης» των πρόσφατων τρομοκρατικών επιθέσεων σε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης, όπως η πρόσφατη στον πεζόδρομο Λας Ράμπλας της Βαρκελώνης.
Πάντως, προκαλεί τρόμο το γεγονός ότι μόνο στην Αθήνα υπάρχουν 80 ενεργοί χώροι λατρείας. Αυτό ειναι και το μεγάλο λάθος που κάνει η ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και ο ανεπαρκής υπουργός Νίκος Τόσκας. Η επικέντρωση της προσοχής και της αστυνομικής έρευνας μόνο σε τρεις από αυτούς, μπορεί να αποτελέσει μοιραία αφού οι… υπόλοιποι 77 θα μείνουν χωρίς έλεγχο για πρόληψη πιθανού χτυπήματος.  Πρέπει να καταλάβουν εκεί στην Λ. Κατεχάκη ότι οι μουσουλμάνοι μισούν κάθε τι χριστιανικό και ο καθένας τους μπορεί να προσφέρει την ζωή του ανά πάσα στιγμή στον κάθε φανατικό ιμάμη.
Τρόμος από το ενδεχόμενο να υπάρχουν κρυμμένα οπλοστάσια
Αν διαπιστωθεί από την έρευνα των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ ότι σε κάποιο από τον τόπο λατρείας οργανώνονται πιθανές επιθέσεις, δεν θα αργήσει να γίνει έφοδος των ΕΚΑΜ μέσα σε αυτούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται τα αυτοσχέδια τζαμιά να κρύβουν όπλα και εκρηκτικές ύλες που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για επιθέσεις στο ελληνικό έδαφος. Άλλωστε, κανείς πια δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η Ελλάδα βρίσκεται ακόμα στο απυρόβλητο μετά την δραστηριοποίηση μοναχικών λύκων και επιθέσεων με πρωτόγονα μέσα, όπως οχήματα.
Σε αυτήν την περίπτωση, η κατάσταση θα έχει ξεφύγει καθώς οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες που έχουν εγκαθιδρυθεί στη χώρα μας πιθανόν να εξαγριωθούν με αποτελέσματα που διστάζουμε ακόμα και να σκεφτούμε.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου