Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Θρήνος για τον οδηγό του τραγικού τροχαίου στην Κρήτη

Θρήνος για τον οδηγό του τραγικού τροχαίου στην Κρήτη


Police-Voice blog ➤
Θρήνος στην Κρήτη για τον χαμό του άτυχου Χρήστου Θεοδόση, που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο που σημειώθηκε το Σάββατο μεταξύ του ΙΧ αυτοκινήτου του με τουριστικό λεωφορείο.
Κάτω από συνθήκες που ερευνά η Τροχαία, το τουριστικό λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν αλλοδαποί τουρίστες, συγκρούσθηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Χρήστος. Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων παρασύρθηκε ένα ακόμα όχημα, χωρίς ωστόσο να τραυματισθεί κάποιος από τους επιβαίνοντες σε αυτό.
Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον άτυχο 40χρονο τη Δευτέρα, ενώ ο αδελφός του, με ένα συγκινητικό κείμενο που ανήρτησε στο facebook και δημοσιεύει το cretalive.gr, τον αποχαιρετά:
«Δυστυχώς σήμερα το πρωί σημειώθηκε ένα τροχαίο δυστύχημα με ένα Νεκρό.. Δυστυχώς αυτός ο άνθρωπος ήταν ο αδερφός μου Xristos Theodosis. Θέλω να πω σε όλους όσους με έχουν πάρει ένα τηλέφωνο ένα μεγάλο ευχαριστώ..Επίσης θέλω να πω σε όλους να μην παίρνετε το αυτοκίνητο αν έχετε πιει Η νιώθετε κουρασμένοι… Ο Θεός έβαλε το χέρι του και έσωσε άλλες 40 ψυχές μέσα στο λεωφορείο που χτύπησε με τον αδερφό μου..
Πήρε κοντά του εκείνον να του κάνει παρέα γιατί ήταν κάλο παιδί με καλή ψυχή..Σας παρακαλώ ολους..προσέχετε φοράτε την ζώνη σας..μην τρέχετε κ μην οδηγείτε οταν δεν νιώθετε 100 τις 100 τις αισθήσεις σας..Αδερφέ μου καλό ταξιδι..Ξεκουράστηκε η Ψυχη σου..Βλέπε την μάνα μας απο εκει ψηλά γιατι σε εχει ανάγκη πιο πολυ απο καθε άλλη φορα..Η κηδεία θα γινει στο Νεο Κοιμητηριο 3 το μεσημερι της Δευτερας..Χρηστος Θεοδοσης 1976-2017».
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου