Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ! 19χρονος ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε σε τροχαίο


ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ! 19χρονος ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε σε τροχαίο

Police-Voice blog ➤
Η Λακωνία θρηνεί το χαμό του 19χρονου ποδοσφαιριστή που μόλις, χθες, Σάββατο αγωνίστηκε στον αγώνα ΑΟ Κροκεών-ΑΟ Δαφνίου για το Κύπελλο Λακωνίας. … 

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 6 τα ξημερώματα της Κυριακής (24/9), κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκαν μετωπικά δύο οχήματα στο 18ο χλμ. της ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου, λίγο πριν την αερογέφυρα του Δαφνίου (με κατεύθυνση προς Γύθειο). Στο ένα όχημα, οδηγός και μοναδικός επιβαίνων ήταν ο Π.Κ., περίπου 19-20 ετών, από το Δαφνί Λακωνίας, ενώ στο δεύτερο επέβαιναν τέσσερα άτομα, πιθανότατα από την ευρύτερη περιοχή των Μολάων.
Άμεσα και οι πέντε τραυματίες διεκομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Σπάρτης, όμως λίγη ώρα αργότερα, δυστυχώς ο 19χρονος έχασε τη μάχη για τη ζωή. Οι υπόλοιποι τέσσερις τραυματίες νοσηλεύονται, χωρίς -σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις – να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», ο άτυχος Π.Κ. ήταν ποδοσφαιριστής στον ΑΟ Δαφνίου και μόλις, χθες, Σάββατο (23/9) αγωνίστηκε στον αγώνα ΑΟ Κροκεών-ΑΟ Δαφνίου για το Κύπελλο Λακωνίας.
Οι τέσσερις επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετέβαιναν στην Αθήνα, όπου επρόκειτο να παραστούν σε τελετή βάπτισης.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου