Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Ήταν διακοπές στην Κρήτη όταν 2 άντρες την στρίμωξαν για να τη βιάσ... Δευτερόλεπτα μετά… (ΦΩΤΟ)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Ήταν διακοπές στην Κρήτη όταν 2 άντρες την στρίμωξαν για να τη βιάσ...  Δευτερόλεπτα μετά… (ΦΩΤΟ)


Police-Voice blog ➤
Όντας φοιτητής, είναι μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής ενός ανθρώπου, καθώς εκτός από το ότι τρως ότι βρώμικο φαγητό θέλεις όλη την ώρα, μπορείς επίσης να ταξιδέψεις στον κόσμο χωρίς να ανησυχείς για το πόσες ημέρες διακοπών σου έχουν μείνει στη διάρκεια του έτους.
Ακριβώς αυτόν τον τρόπο ζωής ακολουθεί και η 25χρονη Georgia Bradley από το Πανεπιστήμιο του Plymouth στην Αγγλία, που αποφάσισε πρόσφατα να κάνει της διακοπές της!
Πήγε διακοπές στην Ελλάδα και έκανε βόλτες στην παραλία στο νησί της Κρήτης.
Ένιωθε σα να είναι στον παράδεισο, αλλά αυτό το συναίσθημα άλλαξε όταν δύο άνδρες την περικύκλωσαν σε ένα απομονωμένο μέρος. Της ζήτησαν να πάνε για ποτό, αλλά κάτι στο όλο θέμα δεν φαινόταν πολύ φιλικό ή ασφαλές.
Όταν αρνήθηκε, οι άνδρες έγιναν επιθετικοί και άρπαξαν το χέρι της. Ο χειρότερος εφιάλτης της φάνηκε να ξετυλίγεται μπροστά της και δεν υπήρχε κανένας για να την βοηθήσει να ξεφύγει.
Ως εκ θαύματος, ένας σκύλος πήδηξε κατά των δύο ανδρών. Το σκυλί άρχισε τότε να γαυγίζει σαν τρελό και τα μάτια των ανδρών γέμισαν αμέσως με φόβο καθώς γρήγορα συνειδητοποίησαν ότι το σκυλί δεν αστειεύονταν. Τότε οι άντρες άρχισαν να τρέχουν.
Αυτό έδωσε στην κοπέλα την ιδανική ευκαιρία να τρέξει προς την αντίθετη κατεύθυνση και να βρει κάποια βοήθεια. Θυμάται το αίσθημα της ανακούφισης όταν τελικά έφτασε πίσω στο διαμέρισμα της.
Και τότε συνειδητοποίησε ότι ο σκύλος την είχε ακολουθήσει μέχρι το διαμέρισμα της. Ήθελε τόσο πολύ να ευχαριστήσει το σκύλο που την έσωσε!
«Μου έσωσε τη ζωή. Πρέπει να έχει παρατηρήσει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά… Είχαμε έναν άμεσο δεσμό μεταξύ μας.»
Ο δεσμός έγινε τόσο δυνατός που όταν ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην Αγγλία, ο σκύλος την ακολουθούσε πίσω από το αυτοκίνητο της καθώς αυτή και οι φίλοι της έφευγαν για το αεροδρόμιο.
Μόλις επέστρεψε στην πατρίδα της, η Georgia δεν μπόρεσε να αποβάλει αυτό το συναίσθημα και αποφάσισε ότι η ζωή της ήταν κενή χωρίς αυτό το σκυλί δίπλα της κάθε μέρα. Έτσι, μόλις δύο εβδομάδες μετά την επιστροφή της στην πατρίδα της, επέστρεψε στην Κρήτη για να δει αν θα μπορούσε να βρει ξανά το αδέσποτο σκυλί.
Και τελικά το βρήκε! Προχώρησε στην υιοθεσία της μικρής σκυλίτσας και την πήρε μαζί τους πίσω στην Αγγλία! Το σκυλί, την οποία την ονόμασε Pepper, είναι η καλύτερή της φίλη.
Οι ιστορίες των κατοικίδιων ζώων που πραγματοποιούν ηρωικές πράξεις προς τον ιδιοκτήτη τους δεν είναι ανήκουστες, αλλά εδώ είναι μια πραγματικά όμορφη ιστορία ενός αδέσποτου, σώζοντας τη ζωή ενός εντελώς ξένου ανθρώπου, που τελικά την υιοθέτησε!
viralgr.com
Πηγή ➤

3 σχόλια: