Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Γιαγιάδες πιάστηκαν μαλλί με μαλλί για λίγο… νερό – Στο νοσοκομείο 84χρονη μετά το ...

Γιαγιάδες πιάστηκαν μαλλί με μαλλί για λίγο… νερό – Στο νοσοκομείο 84χρονη μετά το ...


Police-Voice blog ➤
Μια «κλασική» ιστορία του χωριού…
ωστόσο πάντα σε αντίστοιχες ιστορίες συναντούμε αποκλειστικά άντρες οι οποίοι συνήθως μαλώνουν για τα όρια των χωραφιών ή της άρδευσής τους… ωστόσο τα ηνία χθες τα πήραν επάξια οι δύο γηραιές κυρίες οι οποίες αρπάχτηκαν μαλλί με μαλλί για λίγο νερό στα χωράφια τους!
Το νερό με το οποίο ποτίζουν δύο γειτονικά χωράφια τους ήταν η αιτία καυγά δύο ηλικιωμένων γυναικών ηλικίας 84 και 70 ετών .
Το επεισόδιο σημειώθηκε ένα απόγευμα της περασμένης εβδομάδας στο χωριό Τάλας της Επαρχίας Πάφου, με την καταγγελία να γίνεται από την 84χρονη και μάλιστα από το νοσοκομείο.
Οι δύο γυναίκες που είναι από την ίδια κοινότητα, άρχισαν τον καυγά για τα δικαιώματα του νερού που ποτίζουν τα χωράφια τους. Η μια κουβέντα έφερε την άλλην μέχρι που στο τέλος πιάστηκαν στα χέρια.
Σύμφωνα με την μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία, η 70χρονη έσπρωξε την 84χρονη η οποία έπεσε προς τα πίσω κτυπώντας σε τσιμεντένιο περιτοίχισμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα κάτω άκρα.
Αποτέλεσμα του καυγά ήταν η 84χρονη να μεταφερθεί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου και κρατήθηκε για νοσηλεία, ευτυχώς με την κατάσταση της υγείας της να είναι εκτός κινδύνου. Η Αστυνομία έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης εναντίον της 70χρονης, ενώ τις τελευταίες ώρες η καταζητούμενη έχει δώσει κάποια σημάδια ζωής αναφέροντας ότι προτίθεται να παραδοθεί.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου