Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΈΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ Η ΙΣΠΑΝΙΑ – ΥΠΟ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ Η ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ – ΜΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΟΙ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ..ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΑΧΟΙ ΦΩΤΟ.

ΈΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ Η ΙΣΠΑΝΙΑ – ΥΠΟ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ Η ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ – ΜΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΟΙ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ..ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΡΑΧΟΙ ΦΩΤΟ.


Police-Voice blog ➤
Καταλονία, ώρα μηδέν: Φόβοι για ξέσπασμα βίας στο αυριανό δημοψήφισμα μετά τις συγκλονιστικές εικόνες και βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου και το τελεσίγραφο από Μαδρίτη:

«Αν δεν φύγετε μέχρι τις 6:00 αύριο, θα συλληφθείτε». Και θα συλλάβουν κάτι εκατοντάδες χιλιάδες ή εκατ; Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι 1.300 από τα 2.315 σχολεία που θα λειτουργούσαν ως εκλογικά τμήματα στην Καταλονία, έχουν αποκλειστεί από την αστυνομία. Τα υπόλοιπα περιφρουρούνται από Καταλανούς.
DIMO20
Το «ποτάμι» που έχει ξεχυθεί στην Καταλονία δύσκολα θα γυρίσει πίσω. Χιλιάδες αστυνομικοί, στρατιώτες αλλά και απλοί πολίτες της Μαδρίτης είναι έτοιμη να υπερασπιστούν την ενότητα της χώρας. Ομως οι Καταλανοί τραγουδούν τον δικό τους ύμνο προς την ανεξαρτησία και δείχνουν αποφασισμένοι.
DIMO19
Η αντιπαράθεση Μαδρίτης και των αυτονομιστών της Καταλονίας είναι μια από τις χειρότερες κρίσεις που έχει περάσει η Ισπανία μετά την αποκατάσταση της δημοκρατίας το 1975 μετά τον θάνατο του Φρανσίσκο Φράνκο.
DIMO18
Η αστυνομία της επαρχίας έχει εκφράσει την ανησυχία της για το ξέσπασμα επεισοδίων και ανακοίνωσε χθες ότι στην περίπτωση κατάληψης εκλογικών κέντρων, θα ενημερώσει τους διοργανωτές ότι πρέπει να τα εγκαταλείψουν «πριν τις 06:00 το πρωί της Κυριακής».
Πολίτες κατασκήνωσαν έξω και μέσα σε σχολεία που θα λειτουργούσαν ως εκλογικά κέντρα, για να εμποδίσουν την αστυνομία να τα εκκενώσει και να τα κλείσει.
Η ισπανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι το Σάββατο η αστυνομία απέκλεισε 1.300 από τα 2.135 σχολεία της Καταλονίας, που θα χρησιμοποιούνταν για το δημοψήφισμα της ανεξαρτησίας, που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή. Κυβερνητική πηγή ανέφερε ότι 163 σχολεία τελούν υπό κατάληψη από οικογένειες!
DIMO15
Η αστυνομία της Ισπανίας πραγματοποίησε σήμερα επιδρομή κατά του κέντρου τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής της κυβέρνησης στην Καταλονία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “La Vanguardia” που επικαλείται τον ραδιοφωνικό σταθμό RAC1.
DIMO14
Ένας δικαστής χθες, διέταξε την Google να κατεβάσει την εφαρμογή που έδινε πληροφορίες σχετικές με το απαγορευμένο από την ισπανική κυβέρνηση δημοψήφισμα, για την ανεξαρτησία, που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί αύριο στην Καταλονία.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου