Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Το θρίλερ συνεχίζεται Ποιος ήταν ο 33χρονος το μνήμα του οποίου επισκεπτόταν η άτυχη εφοριακός

Το θρίλερ συνεχίζεται Ποιος ήταν ο 33χρονος το μνήμα του οποίου επισκεπτόταν η άτυχη εφοριακός Δώρα Ζέμπερη


Police-Voice blog ➤

Μόλις τον περασμένο Μάιο ο άτυχος νέος είχε σκοτωθεί σε εργατικό δυστύχημα στην περιοχή της Παναγοπούλας Πατρών

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες και οι συνθήκες δολοφονίας της άτυχης 32χρονης κοπέλας στο Β' Νεκροταφείο στα Πατήσια, που δέχτηκε δεκατέσσερις μαχαιριές από άγνωστο άτομο το απόγευμα της Τετάρτης. 


Η 32χρονη Δώρα Ζέμπερη επισκεπτόταν συχνά το Β' νεκροταφείο, καθώς εκεί βρίσκεται ο τάφος του φίλου της, που σκοτώθηκε τον περασμένο Μάιο σε εργατικό δυστύχημα με γερανό. Μάλιστα, όπως δήλωσε ο ιερέας του ναού του κοιμητηρίου, πατέρας Θεόδωρος, τον πρώτο καιρό η ίδια του είχε εκμυστηρευτεί πως αισθανόταν πολύ άσχημα και εκείνος την είχε συμβουλεύσει να επισκεφτεί κάποιον γιατρό, πράγμα που είχε κάνει. 

Η άτυχη Δώρα σε παλαιότερη φωτογραφία 

Όπως φαίνεται η νεαρή εφοριακός, δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον θάνατο του 33χρονου Γιάννη Καυκιά, ο οποίος μόλις τον περασμένο Μάιο, έχασε την ζωή του σε εργατικό δυστύχημα στην περιοχή της Παναγοπούλας Πατρών.

Ο φίλος της, Γιάννης Καυκιάς, το μνήμα του οποίου επισκεπτόταν 

Ο 33χρονος εργάτης ιδιωτικής εταιρίας, καταπλακώθηκε από τόνους σίδερου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος του 194ου χιλιομέτρου της εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου, κοντά στην Παναγοπούλα, στο σημείο όπου εκτελούνται τα έργα για την κατασκευή της σήραγγας της ΕΡΓΟΣΕ, στο πλαίσιο του έργου κατασκευής του νέου σιδηροδρόμου Ροδοδάφνη Ψαθόπυργος.



Το εργατικό δυστύχημα συνέβη όταν κατά την διάρκεια μεταφοράς ενός βραχίονα από πλατφόρμα που υπήρχε στο σημείο, αυτός έπεσε πάνω στον 33χρονο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ο άτυχος Γιάννης Καυκιάς, καταγόταν από την Παλαιοκάτουνα Άρτας, όμως η οικογένειά του ζει εδώ και χρόνια στην Αθήνα, ενώ είχε έναν ακόμα μικρότερο σε ηλικία αδελφό.


Το θρίλερ για τη δολοφονία μέσα στο Β' Νεκροταφείο  

Πατήσια: Με 14 μαχαιριές και χτύπημα στην καρδιά σκότωσε την εφοριακό ο δολοφόνος


Στα χέρια της 32χρονης Δώρας βρέθηκαν αμυχές απόδειξη ότι προσπάθησε να αμυνθεί - Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά λέει η αστυνομία

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζεμπέρη που δολοφονήθηκε το απόγευμα  της Τετάρτης στο Β΄ Νεκροταφείο στα Πατήσια


Ενώ σύμφωνα με την αστυνομία όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η δολοφονία, ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνας διαπίστωσε ότι η άτυχη 32χρονη είχε δεχθεί τελικά 14 μαχαιριές!

Όπως είπε ο ίδιος, μάλιστα, μια από τις μαχαιριές που κατάφερε ο άγνωστος -μέχρι στιγμής- δολοφόνος ήταν στην καρδιά της Δώρας. 

Βάσει των ευρημάτων, δε, η νεαρή εφοριακός που ήταν ελεγκτής στο ΣΔΟΕ προσπάθησε να αμυνθεί καθώς βρέθηκαν αμυχές στα χέρια γεγονός που για τον ιατροδικαστή σημαίνει ότι προσπάθησε να προστατευ 

Την ίδια ώρα ο χαροκαμένος πατέρας της ζητά από την εφορία όπου εργαζόταν η κόρη του να δώσει στην δημοσιότητα τις υποθέσεις που χειριζόταν, θεωρώντας πως εκεί κρύβεται η ταυτότητα του δολοφόνου. 

«Εως αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η δολοφονία της 32χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκτροταφείο, σχετίζεται με το γεγονός ότι ήταν ελεγκτής στο ΣΔΟΕ», αναφέρουν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ενώ προσθέτουν πως «όλα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή, ως προς τα αίτια της ανθρωποκτονίας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα σύρθηκε για λίγα μέτρα στην προσπάθειά της να ξεφύγει. Ο άγνωστος όμως την ακολούθησε, την πρόλαβε και την μαχαίρωσε πάλι, καταφέροντάς την την «χαριστική βολή».

Η 32χρονη Δώρα Ζέμπερη επισκεπτόταν συχνά το Β' νεκροταφείο, καθώς εκεί βρίσκεται ο τάφος του πρώην αρραβωνιαστικού της, που σκοτώθηκε τον περασμένο Μάιο σε εργατικό ατύχημα με γερανό. Μάλιστα, όπως δήλωσε ο ιερέας του ναού του κοιμητηρίου, πατέρας Θεόδωρος, τον πρώτο καιρό η ίδια του είχε εκμυστηρευτεί πως αισθανόταν πολύ άσχημα και εκείνος την είχε συμβουλεύσει να επισκεφτεί κάποιον γιατρό, πράγμα που είχε κάνει. 
Πηγή ➤

1 σχόλιο:

  1. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ,ΝΤΡΟΠΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή