Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !ΣΟΚΑΡΕΙ ο Πρόεδρος Ειδικών Φρουρών: Κάνοντας λόγο για «χώρους – γκέτο που δρα η ανομία»,«Αν μπούμε στα Εξάρχεια δεν θα βγούμε ζωντανοί»



Police-Voice blog ➤
«Εάν οι αστυνομικοί θα μπουν στα Εξάρχεια, δεν θα βγουν ζωντανοί». Αυτό ήταν το δραματικό μήνυμα τουπροέδρου των Ειδικών Φρουρών Βασίλη Ντούμα στον ΣΚΑΪ για το λεγόμενο «άβατο των Εξαρχείων».
Κάνοντας λόγο για «χώρους – γκέτο που δρα η ανομία», ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών δήλωσε ότι είναι ζήτημα πολιτικής βούλησης και πολιτικής απόφασης η εκπόνηση μιας στρατηγικής για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
Όπως επισήμανε ο κ. Ντούμας, «το κλίμα και οι συνθήκες στα Εξάρχεια δεν επιτρέπουν, όχι μόνο σε αστυνομικό να μπει, αλλά όπως έχω πει, ούτε καν σε ένα ασθενοφόρο να μπει και να πάρει έναν τραυματία ή αν εκδηλωθεί μία πυρκαγιά δεν θα μπορεί ο πυροσβέστης να πάει να την κατασβέσει». «Θα πρέπει να στηθεί ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση» δήλωσε μάλιστα.
«Ο Έλληνας πολίτης ζει σε πιο ήσυχο περιβάλλον παρά ποτέ» επέμεινε πάντως τη Δευτέρα ο Νίκος Τόσκας, αποδίδοντας σε «φθηνά κολπάκια των συνδικαλιστών και φθηνή προπαγάνδα της ΝΔ» τα περί ανομίας.
Απάντηση στους επικριτές του Νίκου Τόσκα για τα φαινόμενα ανομίας, ειδικά στο κέντρο της Αθήνας, έδωσε μέσω του ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας.
«Κατά τη γνώμη μου ο Νίκος Τόσκας κάνει την καλύτερη δουλειά» επισήμανε. «Δεν αφήνεται η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της; το αντίθετο συμβαίνει» σημείωσε ο Δημήτρης Βίτσας, «Λύση σε όλα αυτά δεν είναι η κρατική βία, η κρατική βία δεν είναι ποτέ λύση» πρόσθεσε, απαντώντας εμμέσως και στον βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη, ο οποίος είχε πει στον ΣΚΑΪ ότι η βία αντιμετωπίζεται με βία.
ΣΧΟΛΙΟ PV.GR ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου