Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΟΚ! Μητέρα ανακοινώνει ότι ο γιος της πέθανε από λευχαιμία. Τότε η αστυνομία κάνει έφοδο στο σπίτι της και ανακαλύπτει ότι… (ΦΩΤΟ)

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΟΚ! Μητέρα ανακοινώνει ότι ο γιος της πέθανε από λευχαιμία. Τότε η αστυνομία κάνει έφοδο στο σπίτι της και ανακαλύπτει ότι… (ΦΩΤΟ)


Police-Voice blog ➤
Αυτή η ιστορία είναι ενοχλητική και λυπηρή. Μια μητέρα από το Κάρσον Σίτυ, έλεγε ψέματα για την ασθένεια και το θάνατο του γιου της.
Τον Ιούνιο, η Victoria Morrison ξεκίνησε μια σελίδα GoFundMe για το 10χρονο γιο της, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν πολύ άρρωστος.
Σύμφωνα με τη σελίδα, το αγόρι είχε τη νόσο von Willebrand τύπου 3 και λευχαιμία.
Η Morrison έκανε έκκληση για οποιαδήποτε βοήθεια που θα μπορούσαν να δώσουν οι άνθρωποι, είπε ότι ήταν μια μαμά με τρία άλλα παιδιά και ήθελε να σιγουρευτεί ότι ο γιος της θα μπορούσε να ακολουθήσει τη φαρμακευτική αγωγή που έπρεπε.
Όπως φαντάζεστε, ο κόσμος έσπευσε να βοηθήσει.
Ο δάσκαλος του παιδιού έδωσε δωρεές ύψους 200 δολαρίων. Συνολικά, η Morrison έλαβε περίπου 2.000 δολάρια από δωρεές χρημάτων και όλα αυτά γιατί έλεγε καλά τα ψέματα της.
Το νεαρό αγόρι έλαβε μια φιλανθρωπική εκδρομή με ελικόπτερο και η ασθένειά του αποτέλεσε το επίκεντρο συζήτησης στην περιοχή.
Στις 8 Απριλίου, η Morrison ισχυρίστηκε στην σελίδα στο Facebook, ότι ο γιος της είχε πεθάνει και είχε αποτεφρωθεί. Το Γραφείο του Σερίφη του Κάρσον Σίτιπ έλαβε μια καταγγελία, λέγοντας ότι το αγόρι ήταν ζωντανό, και σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν επίσης υγιής.
Μετά τη σύλληψη της Morrison, η αστυνομία έμαθε ότι το παιδί είχε διαγνωσθεί με μια ασθένεια, αλλά ήταν θεραπεύσιμη.
Η Morrison κρατείται με εγγύηση 20.000 δολαρίων και αντιμετωπίζει κατηγορίες για την κατάθεση ψευδών δηλώσεων και την απόκτηση χρημάτων με ψευδείς προθέσεις. Όλα τα παιδιά της είναι υπό την προστασία των αρχών.

Πηγή ➤viralgr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου