Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Επιμένει η ΠΟΕΔΗΝ για τη χολέρα στο «Έλενα Βενιζέλου»: Πριν τους ελέγχους είχαν κάνει απολύμανση...«Έτσι εξηγείται που δεν βρέθηκε χολέρα»

Επιμένει η ΠΟΕΔΗΝ για τη χολέρα στο «Έλενα Βενιζέλου»: Πριν τους ελέγχους είχαν κάνει απολύμανση...«Έτσι εξηγείται που δεν βρέθηκε χολέρα»


Police-Voice blog ➤

Τι καταγγέλλει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μιχάλης Γιαννάκος

Επιμένει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) στη θέση της για εμφάνιση του δονακίου χολέρας στο νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου» παρά τα αρνητικά αποτελέσματα του ΚΕΕΛΠΝΟ. 

Συγκεκριμένα όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μιχάλης Γιαννάκος που μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, πριν τοΚΕΕΛΠΝΟ λάβει τα σχετικά δείγματα στις 19 Οκτωβρίου, είχε προηγηθεί απολύμανση στις 18 Οκτωβρίου. 


Αντίθετα, στα πέντε δείγματα που είχαν ληφθεί από την Ομοσπονδία, δύο εβδομάδες νωρίτερα από την απολύμανση υπήρχε το δονάκιο της χολέρας, τονίζει ο κ. Γιαννάκος. 

Μάλιστα τα δείγματα εξακολουθούν να φυλάσσονται στο μικροβιολογικό εργαστήριο του Νοσοκομείου και η ανάλυσή τους φέρει τις υπογραφές των επιστημόνων που διαπίστωσαν την ύπαρξη του δονακίου χολέρας. 

Την ίδια ώρα, πάντως, η ΠΟΕΔΗΝ ζητά την εντολή Εισαγγελέα για την επανεξέταση των 5 πλακακίων (δειγμάτων) της 5ης Οκτωβρίου που φυλάσσονται στο μικροβιολογικό εργαστήριο του Νοσοκομείου, μιλά για απόπειρα συγκάλυψης της υπόθεσης και παράλληλα γνωστοποιεί ότι θα καταθέσει και μήνυση σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη. 
Πηγή ➤http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου