Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΜΟΛΩΧ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ. 3 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ. ΦΕΥΓΕΙ Ο ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ.

ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΜΟΛΩΧ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ. 3 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ. ΦΕΥΓΕΙ Ο ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ.


Police-Voice blog ➤
Τρείς τελικά είναι οι νεκροί από το φοβερό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην ΕΟ Σπάρτης-Σκάλας, στο ύψος των Κροκεών. Το ένα θύμα του δυστυχήματος είναι γνωστός ιατρός της Σπάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ακόμα άτομο τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και βρίσκεται διασωληνωμένος.
Όπως πληροφορείται ο «Λακωνικός Τύπος», υπήρξε μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων που κινούνταν σε αντίθετη κατεύθυνση. Στο πρώτο όχημα (με κατεύθυνση προς Σκάλα) επέβαινε μια παρέα τριών ατόμων που μετέβαιναν σε θαλάσσια περιοχή του Δ. Ευρώτα για ψάρεμα. Μάλιστα, για το σκοπό αυτό, στο οπίσθιο μέρος του οχήματος, υπήρχε τροχήλατο ρυμουλκό με μια βάρκα. Στο δεύτερο ΙΧ (με κατεύθυνση προς Σπάρτη) επέβαινε ένα άτομο νεαρής ηλικίας, ο οποίος -πιθανότατα- επέστρεφε στο σπίτι του μετά από νυχτερινή διασκέδαση. Νεκροί είναι οι οδηγοί των δύο οχημάτων και ο ένας επιβάτης του πρώτου οχήματος. Ο τρίτος επιβαίνων του πρώτου οχήματος νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης των δύο οχημάτων -και των  έντονων αναταράξεων που προκάλεσε- η βάρκα αποσυνδέθηκε από το ρυμουλκό και διαπέρασε το όχημα, με συνέπεια να πλήξει (ακόμα περισσότερο) τους επιβαίνοντες του πρώτου οχήματος.
TROXAIO2
Αρχική ενημέρωση: Με μία εξαιρετικά δυσάρεστη είδηση ξημέρωσε η Κυριακή (26/11), ημέρα κατά την οποία εορτάζει ο πολιούχος της Σπάρτης, Όσιος Νίκων ο «Μετανοείτε».
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε περίπου στις 4:30-5:00 τα ξημερώματα της Κυριακής επί της Εθνικής οδού Σπάρτης-Σκάλας (στο ύψος των Κροκεών), βρήκαν τραγικό θάνατο δύο άνθρωποι, ενώ ένας ακόμα τραυματίστηκε σοβαρά. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ανάμεσα στα θύματα φέρεται να είναι και ένας ιατρός της Σπάρτης. Άγνωστες παραμένουν ακόμα οι συνθήκες κάτω υπό τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό γεγονός που συγκλονίζει για μία ακόμα φορά τη Λακωνία.
TROXAIO-SPARTI1
Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής (για τον απεγκλωβισμό των εμπλεκομένων στο τροχαίο) και του ΕΚΑΒ.
Διαβάστε περισσότερα αργότερα…
lakonikos.gr
Φωτο: krokees.gr

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου