Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Η ΝΥΦΗ ΤΟ΄ΣΚΑΣΕ – Μία πολύ όμορφη σκηνή ...Από την εκκλησία στο «πέταλο» των οργανωμένων (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η ΝΥΦΗ ΤΟ΄ΣΚΑΣΕ – Μία πολύ όμορφη σκηνή ...Από την εκκλησία στο «πέταλο» των οργανωμένων (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Police-Voice blog ➤
Μία πολύ όμορφη σκηνή διαδραματίστηκε στο ΑΕΚ Αρένα της Λάρνακας την περασμένη Κυριακή.
Μία νύφη, η Κυβέλη Αρέστη, έκανε την εμφάνισή της στο γήπεδο της τοπικής ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα Λεμεσού, μετά την τέλεση του μυστηρίου, επιλέγοντας να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης της ομάδας αντί να διασκεδάσει με κάποιο άλλο τρόπο. Σήμερα, οι Πανίκος Κωνσταντίνου και Ιάκωβος Κακουρής τη φιλοξένησαν στην εκπομπή «Βάλε ένα Γκολ» και η Κυβέλη μίλησε για την πρωτόγνωρη εμπειρία της.
«Το είχε οργανώσει ο άντρας μου, ήταν ένα όνειρο ζωής για εκείνον. Αποφασίσαμε να στηρίξουμε την ομάδα μας. Μόλις έμαθε για τον αγώνα, το ετοίμασε αμέσως. Είναι στους οργανωμένους της ΑΕΚ. Η ώρα 16:30 ήταν το μυστήριο και τρέχαμε να προλάβουμε. Το δέχθηκα με μεγάλη χαρά, ήταν όνειρο ζωής για εκείνον και ήθελα να το σεβαστώ και να το κάνω. Φύγαμε από την εκκλησία και τρέχαμε να προλάβουμε τον αγώνα. Πήγαμε απευθείας στους οργανωμένους», είπε αρχικά στον Active.
nufi-larnaka
Και πρόσθεσε: «Μας υποδέχθηκαν με φωτοβολίδες,  έβγαζαν φωτογραφίες μαζί μας και ήταν κάτι το διαφορετικό, το χάρηκαν και εκείνοι. Ήρθαν και οι συμπέθεροι στο γήπεδο και τα αδέρφια μου, όλοι. Χαιρετούσαμε κόσμο και βλέπαμε από το κινητό τι γινόταν στον αγώνα. Μείναμε στο πρώτο μέρος και φύγαμε για να πάμε στον γάμο, γιατί αργήσαμε. Το γκολ το πανηγυρίσαμε. Θα κάνουμε γαμήλιο ταξίδι και με την ομάδα. Δύο σε ένα. Ο Τρισκόφσκι είναι ο αγαπημένος μου και του άντρα μου ο Λαρένα».
NEONUMFOI-LARNAKA
nufi-opados
Πηγή: www.goal.com.cy
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου