Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

DZIEKUJE BARDZO PANIE PREZYDENCIE ANDRZEJU SEBASTIANIE DUDA ! !AYTΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ

AYTΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ


Police-Voice blog ➤
 Κατά την σημερινή κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ο Πρόεδρος της Πολωνίας γονάτισε από σεβασμό.
Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας για τη θερμή υποδοχή(και που να ξερε τι κουμάσι είναι) και αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση και στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα του Brexit.
Τέλος, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη συμβολή της Ελλάδας στις προσπάθειες της Πολωνίας να καταστεί μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας για τα έτη 2018-2019 και σημείωσε ότι από τη θέση αυτή η χώρα του, θα συμβάλει με σύνεση σε θέματα όπως το Κυπριακό, το ζήτημα της ΠΓΔΜ και τη Μέση Ανατολή.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
Ο Ντούντα, είναι αυτό που λέμε δεξιός. Στις εκλογές δήλωσε ότι είναι «ανοικτός στο διάλογο» και ότι ελπίζει στο τέλος της πενταετούς θητείας του να μπορεί να ειπωθεί πως ήταν ο «πρόεδρος όλων των Πολωνών».
Η επκράτηση του υποψηφίου του κόμματος «Νόμου και Δικαιοσύνης» έναντι της κυβερνώσας «Αστικής Πλατφόρμας» προμηνύει σκληρή μάχη, αν όχι αλλαγή κατεύθυνσης, στις βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη εκλογική νίκη του κόμματος του «Νόμου και Δικαιοσύνης» εδώ και μία δεκαετία. Το κόμμα βρίσκεται πολύ κοντά στην Καθολική Εκκλησία, έχει κοινωνικά συντηρητικές θέσεις και θεωρείται λιγότερο φιλικό προς τον επιχειρηματικό κόσμο από ό,τι η κυβερνώσα «Αστική Πλατοφόρμα».
Ο ίδιος ο Ντούντα ήταν στο επιτελείο του πρώην προέδρου Λεχ Κατσίνσκι και έχει θητεύεσι αναπληρωτής υπουργός Διακιοσύνης και βουλευτής. Μέχρι την ανάδειξή του στην προεδρία, ήταν μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (με την ομάδα των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών – AECR).
tsipras-ethnikosymnos1
Δεν είναι ακραίος, είναι συντηρητικός και φιλοευρωπαϊστής αλλά αντιλαμβάνεται τι σημαίνει πατρίδα. Όχι σαν τον άλλο τον δικό μας που την ώρα που παιάνιζε ο εθνικός ύμνος, έπιανε τους όρχεις του και κοιτούσε τα περιστέρια, παναθεμά τον.
DZIEKUJE BARDZO PANIE PREZYDENCIE ANDRZEJU SEBASTIANIE DUDA ! ! 
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου