Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 30χρονου Αφγανού που διαπράχθηκε στην πλατεία Αττικής – Δράστες είναι τρείς Αλβανοί

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 30χρονου Αφγανού που διαπράχθηκε  στην πλατεία Αττικής – Δράστες είναι τρείς Αλβανοί


Police-Voice blog ➤
Εξιχνιάσθηκε, έπειτα από πολύμηνη έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 30χρονου υπηκόου Αφγανιστάν που διαπράχθηκε στις 11-12-2016 στην περιοχή της πλατείας Αττικής.

Ειδικότερα, το θύμα είχε βρεθεί πρώτες πρωινές ώρες της 11-12-2016, στη συμβολή των οδών Αγορακρίτου και Αδμήτου, επί του οδοστρώματος με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Δράστες είναι τρείς (3) υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 27, 27 και 29 ετών, εκ των οποίων ο 27χρονος συνελήφθη με ένταλμα στις 28-12-2017 στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, ο έτερος 27χρονος είναι έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης και ο 29χρονος διαφεύγει εκτός Ελλάδος και αναζητείται.

Ως προς το χρονικό του εγκλήματος, την 11-12-2016 το θύμα διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής, όπου ευρισκόμενο σε κατάσταση μέθης διαπληκτίστηκε με τον 29χρονο. Λίγο αργότερα, το θύμα μαζί με την παρέα του, αποχώρησαν από το κατάστημα και κατευθύνθηκαν προς το αυτοκίνητο τους. Την στιγμή της επιβίβασής του στο αυτοκίνητο οι δράστες του επιτέθηκαν και στη συνέχεια ο 29χρονος τον πυροβόλησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Περαιτέρω, προέκυψε ότι οι δράστες έχουν κατά περίπτωση, κατηγορηθεί στο παρελθόν για παραβάσεις σχετικές με τον Νόμο περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου