Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

ΘΡΙΛΕΡ στην Κέρκυρα: Αγνοείται 32χρονος – Έρευνες στο σκοτάδι!

ΘΡΙΛΕΡ στην Κέρκυρα: Αγνοείται 32χρονος – Έρευνες στο σκοτάδι!


Police-Voice blog ➤
Τα ίχνη ενός 32χρονου άνδρα στην Κέρκυρα έχουν εξαφανιστεί από το μεσημέρι της Τρίτης, 12.12.2017. Γολγοθάς για τους συγγενείς και έρευνες από τις Αρχές.
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και την ανεύρεση ενός 32χρονου στην περιοχή των Λιαπάδων, στην Κέρκυρα.
Το χρονικό της εξαφάνισης στην Κέρκυρα
Ο 32χρονος χάθηκε από το απόγευμα της Τρίτης.  Οι γονείς του και τα συγγενικά του πρόσωπα τον αναζητούν γεμάτοι αγωνία. Το πρωί της Τρίτης 12.12.2017, ο 32χρονος μαζί με τους γονείς του είχε πάει στα κτήματα τους. Το μεσημέρι, ωστόσο, τα ίχνη του εξαφανίστηκαν.
Λίγη ώρα αργότερα οι γονείς του και οι συγγενείς τους ανησύχησαν και ειδοποίησαν αρχικά την Αστυνομία. Λίγο μετά ειδοποίησαν και την Πυροσβεστική, αλλά και την Ε.Ο.Δ.
Από το βράδυ της Τρίτης έχει ξεκινήσεη μεγάλη έρευνα στην Κέρκυρα για να βρεθεί. Όπως είναι λογικό, το σκοτάδι που επικρατεί στην περιοχή, δυσχαιρένει τις έρευνες. Και μάλιστα σε μια περιοχή η οποία είναι έτσι κι αλλιώς σε κάποια σημεία πολύ δύσβατη, ενώ χαρακτηρίζεται και δασώδης.
Έχουν συγκροτηθεί ομάδες από πυροσβέστες, αστυνομικούς, μέλη της Ε.Ο.Δ, αλλά και συγχωριανούς του 32χρονου. Όλοι «σαρώνουν» την περιοχή κάτω από αντίξοες συνθήκες, μέσα στο πυκνό σκοτάδι που επικρατεί…
corfutvnews.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου