Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΑΣΚΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ...! ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΜΙΑ ΧΙΛΙΑΔΑ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΑΣΚΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ  ΘΡΑΚΗ...! ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΜΙΑ ΧΑΛΙΑΔΑ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ


Police-Voice blog ➤
«Δώσατε αγώνας επιβίωσης εδώ και χρόνια και σας συγχαίρω γι' αυτό», είπε τους συγκεντρωμένους έξω από το μειονοτικό σχολείο ο Ερντογάν. Η υποσοχή που πρετοίμαζαν με μεταφερόμενους από την Θράκη αλλά και από την τουρκία οι εγκάθετοι αποδείχτηκε φιάσκο αφού με το ζότι μιά χιλιάδα μαζεύτηκε να τον ακούσει...

Μέσα στο τζαμί όπου βρέθηκε λίγο νωρίτερα αλλά και έξω από αυτό ο κόσμος του φώναζε «Ηγέτη μας, ηγέτη μας», ενώ άλλοι φώναζαν «Ο Θεός είναι μεγάλος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν». Ο κόσμος πάντως που είχε συγκεντρωθεί στο τζαμί όσο και στο μειονοτικό σχολείο Τζαλάλ Μπαγιάρ δεν είναι αυτός που περίμεναν από άποψη όγκου.

«ΕΧΟΥΜΕ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ» ΕΙΠΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ...!! ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ??


Κατά την ομιλία του στο μειονοτικό σχολείο της Κομοτηνής ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μουσουλμανική μειονότητα δεν απέφυγε να προκαλέσει.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε τέσσερις βουλευτές στο ελληνικό κοινοβούλιο, αυτοί οι τέσσερις βουλευτές πρέπει να κάνουν πολλά στη Βουλή», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Πρέπει να εκφράσετε τα προβλήματά σας, υπάρχουν μερικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε».





Και αυτά ενώ κατά την έναρξη της ομιλίας του ο Ερντογάν έκανε λόγο για συμπατριώτες του και όχι για τους Έλληνες Μουσουλμάνους.

«Για μένα έχει πραγματικό νόημα να βρίσκομαι εδώ μαζί με τους ομοεθνείς μου», είχε πει χαρακτηριστικά ο Τούρκος Πρόεδρος.

Πηγή ρεπορτάζ: Hurriyet.com.tr

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου