Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Άγνωστοι λεμε τώρα βανδάλισαν το αυτοκίνητο του Διοικητή του ΑΤ Πάτμου (ΦΩΤΟ)

Άγνωστοι λεμε τώρα  βανδάλισαν το αυτοκίνητο του Διοικητή του ΑΤ Πάτμου (ΦΩΤΟ)


Police-Voice blog ➤
Ανησυχία και προβληματισμό έχει προκαλέσει στους κόλπους της Β’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου η επίθεση από άγνωστους στο αυτοκίνητο του διοικητή του Α.Τ. Πάτμου κ. Ανδρέα Σταυρόπουλου.
Μετά τον ξυλοδαρμό των υπαλλήλων εφορίας κατά την διάρκεια ελέγχων τον Ιούλιο του 2017 έρχεται να προστεθεί και ο βανδαλισμός στο αυτοκίνητο του κ. Σταυρόπουλου ο οποίος ανέλαβε τα ηνία του Α.Τ. Πάτμου την 24η Οκτωβρίου 2017.
Ο νέος διοικητής σύμφωνα με πληροφορίες της «Δημοκρατικής» με την ανάληψη των καθηκόντων του ενεργοποίησε τους υφιστάμενους τους για την πάταξη της παραβατικότητας στο νησί και «ενόχλησε» από τους διαρκείς ελέγχους που υπέβαλε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αλλά και από την επιβολή προστίμων για τροχονομικές παραβάσεις.
Αστυνομικοί κύκλοι, μιλούν για «άνδρο ανομίας και παραβατικότητας στη Πάτμο» και μετά την επιβολή κυρώσεων από το νέο Διοικητή άρχισαν από νωρίς τα… παρατράγουδα.
Διοικητής ΑΤ Πάτμου - αυτοκίνητο - βανδαλισμοί
Αρχικώς απείλησαν τον Διοικητή του ΑΤ Πάτμου με αναρτήσεις στο Facebook και χθες τα ξημερώματα περίπου στις 02:50 προκάλεσαν υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο του, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να τον εκφοβίσουν.
Ο κ. Σταυρόπουλος με την άφιξη του στο νησί είχε  αποστείλει έγγραφο στον Αστυνομικό Διευθυντή της Β’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου κ. Κ. Κοκορόσκο ενημερώνοντάς τον για την ανομία που επικρατεί στην Πάτμο ζητώντας να ενισχύσει το αστυνομικό τμήμα με προσωπικό για την επιβολή του νόμου και της τάξης καθώς η αστυνομική δύναμη που υπάρχει στο νησί δεν επαρκεί.
Διοικητής ΑΤ Πάτμου - αυτοκίνητο - βανδαλισμοί
Το αυτοκίνητο του κ. Σταυρόπουλου ήταν σταθμευμένο σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από το σστυνομικό τμήμα, κοντά στο λιμάνι της Πάτμου.
Οι δράστες σχημάτισαν το σήμα της Αναρχίας καθώς και τα αρχικά C.A.B. (Cubs Are Bastards) στο αυτοκίνητο του.
Για το πρωτοφανές  αυτό συμβάν ενημερώθηκε αμέσως τηλεφωνικά ο κ. Κοκορόσκος και ο Δήμαρχος Πάτμου κ. Γρηγόρης Στόικος.
Διοικητής ΑΤ Πάτμου - αυτοκίνητο - βανδαλισμοί

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου