Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Φωνή λαού-οργή Θεού που λέει και το ρητό..ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ! Θα πέσουν κορμιά στο Π. Φαληρο! (EIKONEΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

Φωνή λαού-οργή Θεού που λέει και το ρητό..ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ! Θα πέσουν κορμιά στο Π. Φαληρο! (EIKONEΣ & ΒΙΝΤΕΟ)


Police-Voice blog ➤
Φωνή λαού-οργή Θεού που λέει και το ρητό..
Δεν έχουν τέλος οι αρνητικές αντιδράσεις κατοίκων του Παλαιού Φαλήρου και άλλων περιοχών οι οποίοι αντιδρούν στην τοποθέτηση του γλυπτού «Phylax από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου. Εντωμεταξύ «χέρι» έχει μπει και στον βραδινό φωτισμού του γλυπτού ενώ ετοιμάζονται και μηνύσεις κατά του Δήμου!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ: Θάνος Κόκκαλης για το paliofaliron.blogspot.gr 
Βρεθήκαμε στο γλυπτό το βράδυ της Δευτέρας για να ερευνήσουμε τι ακριβώς συμβαίνει με τον βραδινό φωτισμό του «Phylax» καθώς πληροφορίες ανέφεραν ότι τα τελευταία βράδια δεν λειτουργεί.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι εξηγούνται όλα..(;) «Κολλητάρι» του Τσίπρα ο καλλιτέχνης του «Phylax»-Δείτε ΦΩΤΟ!
Ξαφνικά ένα αμάξι παρκάρει και από μέσα βγαίνει ένα ζευγάρι κατευθυνόμενο προς το γλυπτό,στέκεται μπροστά και αρχίζει να μουντζώνει ασταμάτητα,όπως μας είπαν,»είμαστε Χριστιανοί και δεν πρόκειται να δεχτούμε την παραμονή αυτού του γλυπτού που παραπέμπει σε Σατανική μορφή».
 
Σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ το αμέσως επόμενο διάστημα,Χριστιανικοί σύλλογοι ετοιμάζουν μηνύσεις κατά του Δήμου με αίτημα καταρχήν το γλυπτό να αποσυρθεί άμεσα,πρωταγωνιστικό ρόλο στις μηνυτήριες αναφορές θα έχει,σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ,η Μονή Εσφιγμένου.
Την ίδια στιγμή, «χέρι» έχει μπει στον βραδινό φωτισμό του γλυπτού,καθώς από τους τρεις προβολείς, μόνο ο ένας λειτουργεί και είναι στραμμένος προς τον «Phylax» ενώ οι υπόλοιποι δύο,ο ένας παραμένει σβηστός και ο άλλος «κοιτάει στον γάμο του καραγκιόζη» φωτίζοντας τους θάμνους!
Όσο πάντως ο Δήμος δεν αποφασίζει την απομάκρυνση του,τόσο οι αρνητικές αντιδράσεις θα αυξάνονται και θα κορυφώνονται σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ.
Θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι το paliofalirON από την πρώτη στιγμή τάχθηκε υπέρ της απομάκρυνσης του.Nα σημειωθεί επίσης ότι η Εκκλησία ακόμη δεν έχει πάρει επίσημα θέση για το θέμα.
Δείτε τι δήλωσε για το γλυπτό ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου στον Θάνο Κόκκαλη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Πηγή ➤

1 σχόλιο:

  1. Αδυνατω να καταλαβω ποιο ειναι το προβλημα και ιδιατερα αυτων των 2 ανθρωπων στη δευτερη φωτογραφια,θεωρητικα το αγαλμα αυτο ειναι η προσωποποιηση το οτι υπαρχουν αγγελοι,σουπερ ηρωες,καλοι ανθρωποι αναμεσα μας για να βοηθησουν τους ανθρωπους αμα συμβει κατι κακο ιδιατερα σε τετοια περιεργη εποχη που διανυουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή