Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ– ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ O ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ- ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ (BINTEO & ΕΙΚΟΝΕΣ)

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ– ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ O ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ- ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ (BINTEO & ΕΙΚΟΝΕΣ)


Police-Voice blog ➤
Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει μία σκληρή μάχη με τον θάνατο από το κρεβάτι της εντατικής στο Ασκληπιείο μετά από το σοβαρό τροχαίο που είχε με την μηχανή του το πρωί της Κυριακής (24.12.2017).

Τι συνέβη

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων προσπάθησε να προσπεράσει ένα λεωφορείο και έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του μετά από διασκέδαση με φίλους του.


Φωτογραφία από Facebook

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι του και εδώ και λίγες ώρες να δίνει τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη μάχη που έχει δώσει μέχρι σήμερα… αυτή για την ίδια του τη ζωή.
Κρίσιμης σημασίας θα είναι τα επόμενα 24ωρα για τη εξέλιξη της υγείας του παρουσιαστή, που υποβλήθηκε σε 8ωρο χειρουργείο στο κεφάλι και νοσηλεύεται στην εντατική.


Φωτογραφία από Facebook

Στο πλευρό του, όπως πάντα τα τελευταία χρόνια, η γυναίκα του Εβελίνα, ο μικρός του γιος Αλέξανδρος και οι φίλοι του.

«Θερμά» μηνύματα υποστήριξης μέσα από τα social media

Τραγική φιγούρα στον αγώνα του Κωνσταντίνου Αγγελίδη η σύζυγος του Εβελίνα… η οποία δεν φεύγει από κοντά του. Σε λίγες μέρες είναι τα γενέθλια της (στις 28.12.2017) ενώ λίγες μέρες αργότερα είναι και του ίδιου του Κωνσταντίνου (02.01.2018). Η ίδια άλλαξε την φωτογραφία προφίλ της και έβαλε μία με όλη την οικογένεια της.


Φωτογραφία από Facebook

Κοντά του και ο γιος του, ο μικρός Αλέξανδρος, που είναι και η μεγάλη αδυναμία του παρουσιαστή και του μοιάζει αρκετά. Μαζί με την οικογένεια του, όμως, είναι και οι φίλοι του Κωνσταντίνου, οι οποίοι έχουν πλημμυρίσει τα social media με μηνύματα αγάπης.


Φωτογραφία από Facebook

«Έξω από μια Εντατική. Τίποτα χειρότερο… κουράγιο φίλε» έγραψε στο Facebook ο φίλος του και δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας.
Λίγο αργότερα ανέβασε δύο φωτογραφίες τους από ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές, γράφοντας. «Μόνιμη ατάκα Αγγελίδη «ΟΛΑ ΜΠΕΤΟ». Ε λοιπόν ΟΛΑ ΜΠΕΤΟ θα είναι και θα γίνεις καλά»
Σοκαρισμένος και ο τραγουδιστής και κολλητός του φίλος, Ρήγας Ραφτόπουλος, ο οποίος ανέβασε μια  κοινή τους φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα: «Σήκω «σκύλε» και χαμογέλα τους να πάθουν πλάκα… Σήκω ρε, «μπετό» δεν λέμε πως είναι ο Αγγελίδης; Γίνε καλά ρε αδελφέ»!

Tο ζεϊμπέκικο του πριν από το ατύχημα

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι χθες (24.12.2017) το βράδυ, προβλήθηκε το μαγνητοσκοπημένο εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά».
Εκεί, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης ήταν καλεσμένος και σηκώθηκε να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο. Ο παρουσιαστής χόρεψε το τραγούδι του Σωκράτη Μάλαμα «Στα είπα όλα».




Δείτε το βίντεο

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης γεννήθηκε στις 02 Ιανουαρίου στην Θεσσαλονίκη και είναι 44 ετών. Έγινε γνωστός μέσω της μουσικής εκπομπής του Mega «Mega star», την οποία παρουσίαζε επί 7 χρόνια. Επίσης ήταν συμπαρουσιαστής του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή εκπομπή «Όμορφος κόσμος το πρωί».


Φωτογραφία από Facebook

Αγαπάει τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο ενώ το μαγείρεμα είναι μια ασχολία που τον ξεκουράζει και τον χαλαρώνει από το άγχος της ημέρας. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις. 
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου