Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

ΕΙΔΗΣΗ-ΣΟΚ! Αυτή δεν είναι μάνα, είναι τέρας – Ήθελε να πουλήσει την παρ.....της 13χρονης κόρης της σε πάμπλουτο επιχειρηματία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μία μητέρα από τη Ρωσία προσπάθησε να πουλήσει την παρθενιά της 13χρονης κόρης της σε ευκατάστατο επιχειρηματία έναντι του ποσού των 21.560 ευρώ.  Η 35χρονη κτηματομεσίτης Irina Gladkikh πήγε στη Μόσχα προκειμένου να συναντήσει τον επιχειρηματία και να οριστικοποιήσει τη συμφωνία. Όπως αναφέρει η Mirror, αυτό που δεν γνώριζε ήταν ότι ο ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας ήταν αστυνομικός.  «Ήρθαμε στη Μόσχα με σκοπό να γνωρίσουμε ένα πλούσιο επιχειρηματία, προκειμένου να λάβουμε οικονομική βοήθεια για την παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών από την κόρη μου» είπε η Irina Gladkikh στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψη της. Δείτε το βίντεο:


Police-Voice blog ➤
Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μία μητέρα από τη Ρωσία προσπάθησε να πουλήσει την παρθενιά της 13χρονης κόρης της σε ευκατάστατο επιχειρηματία έναντι του ποσού των 21.560 ευρώ.
Η 35χρονη κτηματομεσίτης Irina Gladkikh πήγε στη Μόσχα προκειμένου να συναντήσει τον επιχειρηματία και να οριστικοποιήσει τη συμφωνία. Όπως αναφέρει η Mirror, αυτό που δεν γνώριζε ήταν ότι ο ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας ήταν αστυνομικός.
«Ήρθαμε στη Μόσχα με σκοπό να γνωρίσουμε ένα πλούσιο επιχειρηματία, προκειμένου να λάβουμε οικονομική βοήθεια για την παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών από την κόρη μου» είπε η Irina Gladkikh στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψη της.
Δείτε το βίντεο:


Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου