Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Ηχηρό μήνυμα από Τορόντο: Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική! Γιαγιά βγήκε με ντουντούκα στους δρόμους, για την Μακεδονία

Ηχηρό μήνυμα από Τορόντο: Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική!


Police-Voice blog ➤
Σε χθεσινή εκδήλωση οι Έλληνες του Τορόντο υπερασπίστηκαν την ελληνικότητα της Μακεδονίας.
Συγκεντρώθηκαν, χθες το βράδυ, οι Έλληνες του Τορόντο προκειμένου να χορέψουν ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια και να φωνάξουν ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική!
Μικροί και μεγάλοι Έλληνες που κατοικούν μόνιμα στον Καναδά συγκεντρώθηκαν και με χορό και τραγούδι τίμησαν την παράδοση και την ιστορία τους.
Όπως θα δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες, τα παιδιά κρατούσαν ένα πανό που έγραφε: «Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική – Δεν την χαρίζουμε σε κανέναν»

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ! Γιαγιά βγήκε με ντουντούκα στους δρόμους, για την Μακεδονία (ΒΙΝΤΕΟ)


Κρατώντας έναν τηλεβόα η γιαγιά πήρε τους δρόμους και …

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Αγαπητοί συγχωριανοί, ήρθε η ώρα να ξεσηκωθούμε! Ήρθε η ώρα να προστατεύσουμε τα εδάφη μας. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας. Την ίδια μας την πατρίδα! Γιατί η Μακεδονία είναι μία. Είναι Ελληνική!Και μοναδική. Γι” αυτό σας προσκαλούμε στο Λευκό Πύργο για να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί», φωνάζει μεταξύ άλλων στο κάλεσμά της.

«Μπουτάρη ξεφτίλα» – Κόλλησαν αφίσες με συνθήματα κατά του Γιάννη Μπουτάρη στην πλατεία του Λευκού Πύργου




Αφίσες με συνθήματα κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, κόλλησαν άγνωστοι, στους δρόμους γύρω από τον Λευκό Πύργο, όπου σε λίγες ώρες θα πραγματοποιηθεί το κεντρικό συλλαλητήριο για το Σκοπιανό.

Ο κ. Μπουτάρης, δήλωσε εξαρχής ότι δεν συμφωνεί με τέτοιου είδους πρωτοβουλίες εν μέσω διαπραγμάτευσης Ελλάδας- Σκοπίων και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, τα φυλλάδια δεν έχουν καμία σχέση με σημερινή διοργάνωση, ενώ δόθηκε εντολή από τη συντονιστική επιτροπή να απομακρυνθούν άμεσα.
556465_67d2197b00-bc0907c77b6d0b26
Πηγή πληροφοριών: thestival.gr


«πανστρατιά προσευχής για τη Μακεδονία» – Δεν πάει στο συλλαλητήριο ο Άνθιμος 


Συμμορφώνεται» στην επίσημη θέση της Εκκλησίας ο Μητροπολίτης Άνθιμος, ο οποίος δεν θα παραστεί στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.


Παρά την ξεκάθαρη θέση του ενάντια στη χρήση του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος δήλωσε ότι δεν πρόκειται να παραστεί στο σημερινό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, ακολουθώντας την επίσημη θέση της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Ωστόσο, ο Μητροπολίτης κάλεσε τον λαό σε πανστρατιά προσευχής για τη Μακεδονία, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Ηχηρές παρουσίες στη Θεία Λειτουργία

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί απο νωρίς στον ναό για τη θεία λειτουργία και την προσευχή που θα ακολουθήσει, ενώ κι επίσημοι βρίσκονται ήδη στην εκκλησία.
Μεταξύ αυτών , ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Γιώργος Λαζαρίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης και ο βουλευτής του κόμματος, Γιάννης Σαρίδης, οι βουλευτές της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης και Κώστας Γκιουλέκας, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και ο κεντρικός ομιλητής στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στρατηγός εν αποστρατεία, Φραγκούλης Φράγκος.
Το «παρών» δίνει επίσης αντιπροσωπεία των Κρητικών που κατέφτασαν χτες από το νησί για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 14.00, στο Άγαλμα του Μ. ΑΛεξάνδρου. 


Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου