Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟ!

ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ  ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟ!


Police-Voice blog ➤
Επτά λαθρομετανάστες, από τους εκατοντάδες που φτάνουν στην πόλη της Πάτρας με σκοπό να τρυπώσουν στα πλοία για Ιταλία, έφτασαν μέχρι να απειλήσουν έναν καπετάνιο ότι θα τον κάψουν ζωντανό
Οι επτά αλλοδαποί, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, κατάφεραν να ελιχθούν ανάμεσα από σταθμευμένα φορτηγά στο νέο λιμάνι της Πάτρας, να κρυφτούν για όσο χρειαζόταν και να τρυπώσουν πεζοί σε πλοίο της γραμμής Πάτρα – Ιταλία. Όταν τους εντόπισαν μέλη του πληρώματος, ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό μέσα στο πλοίο!
Δύο από τους μετανάστες αυτούς έφθασαν μέχρι τον καπετάνιο, τον οποίο μάλιστα απείλησαν να κάψουν με ναυτική φωτοβολίδα που κρατούσε ο ένας από αυτούς στο χέρι του, προκειμένου να μην τους συλλάβουν.
 rnwmhsrpph5a4f34704ab84
Στο περιστατικό κλήθηκαν να επέμβουν άνδρες του λιμενικού και τελικά ο μετανάστης πείσθηκε να αφήσει την φωτοβολίδα και να παραδοθεί.
Πρόκειται για ένα από τα πολλά περιστατικά που φέρνουν μέλη πληρωμάτων, αλλά ακόμη και οδηγούς φορτηγών οχημάτων, αντιμέτωπους με απελπισμένους και επίσης αποφασιμένους μετανάστες, να κάνουν τα πάντα για να φύγουν από την Πάτρα και να κατευθυνθούν προς την κεντρική Ευρώπη με πλοίο της γραμμής Πάτρα – Ιταλία.
ewddvkkndo5a4f3482559c4
Το περιστατικό κατεγράφη την περασμένη Τετάρτη 3 Ιανουαρίου.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου