Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Tης κακομοίρας στο δικαστήριο από τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου! Βρισιές και ουρλιαχτά! «Πάνε να μας σκοτώσουν και μας γράφετε στα αρχ..

Tης κακομοίρας στο δικαστήριο από τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου! Βρισιές και ουρλιαχτά! «Πάνε να μας σκοτώσουν και μας γράφετε στα αρχ


Police-Voice blog ➤
Πρωτοφανείς σε χυδαιότητα εκφράσεις εξαπέλυσαν προς την έδρα του Μικτού Οκρωτού Δικαστηρίου της Αθήνας οι δύο Αλβανοί κατηγορούμενοι για την υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας του Γ. Αντωνόπουλου στις 3 Νοεμβρίου του 2014 έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη.
Τα ονόματα των δύο Αλβανών περιλαμβάνονται και στη δικογραφία ως ηθικοί αυτουργοί για τη δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου Μιχ. Ζαφειρόπουλου μέσα στο γραφείο του στην «καρδιά» της Αθήνας, στις 12 Οκτωβρίου του 2017.
Ύβρεις και καταγγελίες από τους δύο Αλβανούς
Σήμερα το πρωί κατά την έναρξη της δίκης, ο ένας εκ των πέντε κατηγορουμένων, ο Άρμπερ Μπάκο υποστήριξε ότι το διάστημα που μεσολάβησε από την τελευταία δικάσιμο της υπόθεσης, έλαβε χώρα απόπειρα ανθρωποκτονίας του στις φυλακές και δήλωσε μαζί με τον συγκατηγορούμενο του Όλτι Ντούτσε ότι θα αποχωρήσουν από τη δίκη.
Οι δύο Αλβανοί ωστόσο προκλητικότατοι δεν αρκέστηκαν μόνο στην απειλή προς αποχώρηση αλλά εκτόξευσαν και χυδαίες εκφράσεις προς την έδρα του Δικαστηρίου «Αποχωρούμε, άμα παίρνετε τα λεφτά πάρτε τα και βάλτε τα στον κ….σας «, φώναξε ο ένας εκ των δυο κατηγορουμένων βγαίνοντας από το δικαστήριο.
Πρόεδρος: Πρέπει να είστε παρόντες στη δίκη
Κατηγορούμενος: Όλοι πεθαμένοι είστε …
«Έρχονται να μας δολοφονήσουν μέσα στη φυλακή και μας γράφετε στα αρχ….σας;»
Αμέσως, η πρόεδρος του δικαστηρίου διέκοψε τη διαδικασία, ωστόσο όταν το δικαστήριο ανέβηκε και πάλι στην έδρα και στο βήμα του μάρτυρα το θύμα της απόπειρας δολοφονίας ο δικηγόρος Γ. Αντωνόπουλος, οι δυο Αλβανοί βαρυποινίτες άρχισαν και πάλι να ωρύονται: «Δεν θέλουμε να είμαστε παρόντες. Φεύγουμε. Είναι δικαίωμά μας. Τι δίκη είναι αυτή;  Δικάστε εσείς όπως θέλετε. Έρχεται ένα άτομο να μας δολοφονήσει μέσα στη φυλακή, να μας δηλητηριάσει και μας γράφετε στα αρχ….σας; Και συνεχίζετε τώρα με τον Αντωνόπουλο; Γαμ….καρ…..πουτ…..Τα έχετε πάρει τα λεφτά σας;» ήταν μόνο κάποια από τα λόγια τους προς το δικαστήριο.
Μάλιστα, την ώρα που ο Άρης Φλώρος – βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση καθώς φέρεται ως ηθικός αυτουργός της απόπειρας δολοφονίας του Γ. Αντωνόπουλου – δήλωνε στο δικαστήριο ότι αρνείται την κατηγορία που του έχει απαγγελθεί, ο ένας εκ των δυο Αλβανών κρατουμένων του φώναξε: «Τι αρνείσαι ρε παλιοπ……;».
Πάντως, οι συνήγοροι των κατηγορουμένων κατέθεσαν στο δικαστήριο αίτημα, σύμφωνα με το οποίο Κούρδος κρατούμενος κατέθεσε στον εισαγγελέα των φυλακών ότι είχε λάβει εντολή να προβεί στη δολοφονία συγκεκριμένων προσώπων.
Τελικά, οι δύο Αλβανοί αποχώρησαν και η ακροαματική διαδικασία άρχισε με την κατάθεση του κ. Αντωνόπουλου ο οποίος αναφέρθηκε αναλυτικά στα όσα έζησε όταν οι δυο Αλβανοί βαρυποινίτες, τον πλησίασαν έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη και σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα αποπειράθηκαν να τον δολοφονήσουν.
Αντωνόπουλος για την εις βάρος του επίθεση: Ήθελαν να με σκοτώσουν
Ο κ. Αντωνόπουλος στην κατάθεσή του τόνισε ότι πεποίθησή του είναι πως ηθικός αυτουργός της απόπειρας ανθρωποκτονίας εναντίον του, είναι ο κατηγορούμενος Αριστείδης Φλώρος και όπως ανέφερε οι δράστες είχαν σκοπό να τον δολοφονήσουν.
Ο μάρτυρας, που ήταν νομικός εκπρόσωπος του ΛΑΓΗΕ στη δίκη για το σκάνδαλο της Energa  – Hellas Power με βασικό κατηγορούμενο τον Αρ. Φλώρο ως εκπρόσωπος τότε της Energa, ανέφερε ότι οι δράστες του άρπαξαν το έναν από τους δυο χαρτοφύλακες που κρατούσε στα χέρια του εκείνο το πρωινό και ο οποίος περιείχε 30.000 ευρώ.
«Ήθελαν να με σκοτώσουν, αν δεν είχαν σκοπό να με σκοτώσουν δεν θα έρχονταν με ακάλυπτα τα πρόσωπα τους» είπε ο κ. Αντωνόπουλος και σε άλλο σημείο της κατάθεσή του τόνισε: «Έπαιζαν θέατρο όταν μου ζήτησαν τον χαρτοφύλακα με τα λεφτά. Ήταν σύμπτωση το ότι είχα μαζί μου 30.000 ευρώ. Δεν ήταν το κίνητρό τους η ληστεία».
«Με είχε απειλήσει ο Φλώρος»
Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του ο κ. Αντωνόπουλος αναφέρθηκε ακόμη σε συνάντηση που είχε με τον Αρ. Φλώρο πριν τη δίκη της Energa όπου ρώτησε, όπως είπε, τον κατηγορούμενο «τι συμβαίνει; γιατί;». Τότε εκείνος, σύμφωνα με τον μάρτυρα άρχισε να φωνάζει εξαπολύοντας απειλές εναντίον του. «Μου είπε ότι θα δω τι θα πάθω, ότι θέλω να τον βάλω φυλακή…» είπε μεταξύ άλλων ο μάρτυρας.
Ακόμη, ο μάρτυρας αναφέρθηκε και σε άλλα περιστατικά απειλών εναντίον του ακόμη και κατά τα έτη 2016 – 2017. Ένα από αυτά σύμφωνα με τον μάρτυρα, έλαβε χώρα τον περασμένο Ιούνιο οπότε ένας άνδρας του χτύπησε το κουδούνι του γραφείου του και του ζήτησε να ανέβει στο γραφείο του λέγοντάς του: «Πρόσεχε τι λες και τι κάνεις».
Επιπλέον, ο μάρτυρας αναφέρθηκε στην κατάθεσή του και σε άλλη συνάντηση που είχε με τον Αρ. Φλώρο μέσα στις φυλακές μετά το τέλος της δίκης για το σκάνδαλο της Energa. Όπως είπε η συνάντηση αυτή έλαβε χώρα κατόπιν αιτήματος των δικηγόρων του Αρ. Φλώρου, οι οποίοι του ζήτησαν να μιλήσει με το νεαρό, κρατούμενο, πλέον, επιχειρηματία προκειμένου «να αρθούν οι αντιπαραθέσεις».
Σύμφωνα με το μάρτυρα η συνάντηση αυτή έλαβε χώρα τον Ιούλιο του 2017 αλλά δεν κατέληξε πουθενά. «Ήταν μια απείθαρχη θα έλεγα συζήτηση χωρίς να βγει κάποιο συγκεκριμένο νόημα» είπε ο μάρτυρας σημειώνοντας πως «επειδή έχουν ακουστεί πολλά» ο ίδιος δεν ζήτησε ποτέ χρήματα ή κάποιο αντάλλαγμα από τον Αρ. Φλώρο για να ανασκευάσει τα όσα έχει καταθέσει εναντίον του σε αντίθεση με τον κατηγορούμενο επιχειρηματία που – που όπως είπε ο κ. Αντωνόπουλος- έχει στραφεί εναντίον του με μήνυση και αγωγή για αποζημίωσή του.
Η υπεράσπιση των κατηγορουμένων αμφισβήτησε πάντως τον ισχυρισμό του μάρτυρα ότι οι κατηγορούμενοι είχαν πρόθεση να τον δολοφονήσουν υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως «αυτοί που εκτελούν συμβόλαια θανάτου γαζώνουν…».
Η δίκη θα συνεχιστεί στις 24 Ιανουαρίου.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου