Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Εικόνες κατάρρευσης: Βαρύτατος ο «φόρος» αίματος για τους Τούρκους στο Αφρίν – Σκοτώθηκαν 30 άνδρες σε 24 ώρες

Εικόνες κατάρρευσης: Βαρύτατος ο «φόρος» αίματος για τους Τούρκους στο Αφρίν – Σκοτώθηκαν 30 άνδρες σε 24 ώρες


Police-Voice blog ➤
Βαρύτατες απώλειες των τουρκικών και των τουρκόφιλων δυνάμεων ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση των Syrian Democratic Forces (SDF), στις μάχες του τελευταίου 24ώρου που διεξάγονται στην βόρεια Συρία στο καντόνι της Afrin.
Οι τουρκικές δυνάμεις έχασαν 30 άνδρες και 3 τεθωρακισμένα οχήματα στις συγκρούσεις που λαμβάνουν χώρα σε SHERA, MABETA, SHİYÊ, JİNDİRES, RAJO και SHÊRAWA
Οι Κούρδοι συνεχίζουν να ανθίστανται παρά την τουρκική προέλαση προς την πόλη του Αφρίν και στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται η ανατίναξη ενός τουρκικού τεθωρακισμένου
Και οι δύο πλευρές στις ανακοινώσεις τους εμφανίζουν ελάχιστες απώλειες για τους εαυτούς τους και βαρύτατες για τους αντιπάλους τους. Σαφώς τα πράγματα είναι κάπου στην μέση.
Και οι Κούρδοι δεν περνούν ευχάριστα εναντίον ενός στρατού εξοπλισμένου με σύγχρονο οπλισμό και οι Τούρκοι δεν έχουν καταφέρει μετά από ένα μήνα αξιόλογα αποτελέσματα εναντίον ελαφρά οπλισμένων μονάδων που μάχονται περισσότερο ως αντάρτες παρά σαν τακτικός στρατός.
Οι SDF είναι το όνομα που οι Αμερικανοί έδωσαν στις δυνάμεις του YPG για να τις παρουσιάσουν ως κάτι άλλο και διαφορετικό από ΡΚΚ το οποίο και οι ίδιοι (εκτός των Τούρκων) χαρακτηρίζουν ως τρομοκρατική οργάνωση.
Πάντως οι Τούρκοι έχουν καταφέρει να πάρουν τον έλεγχο της συνοριογραμμής και ισχυρίζονται ότι από την αρχή της επιχείρησης έχουν σκοτωθεί 2.184 Κούρδοι μαχητές.
Βέβαια αν κάτι τέτοιο ίσχυε και γενικώς αν ίσχυαν οι απώλειες που αναφέρουν οι Τούρκοι τόσα χρόνια για το ΡΚΚ, τότε οι Κούρδοι θα έπρεπε να διαθέτουν δυνάμεις ανάλογες του Ξέρξη στους Περσικούς Πολέμους…
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου