Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Κρήτη: ΕΔΕ για την απόδραση του Γεωργιανού από το Αστυνομικό Μέγαρο

Κρήτη: ΕΔΕ για την απόδραση του Γεωργιανού από το Αστυνομικό Μέγαρο


Police-Voice blog ➤
Ένορκη Διοικητική Εξέταση θα διαταχθεί, προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες κατάφερε να αποδράσει το μεσημέρι της Κυριακής ο Γεωργιανός κρατούμενος από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου στην κυριολεξία κάτω από τη “μύτη” της αστυνομίας.
Όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ο χώρος των κρατητηρίων θα μπει στο μικροσκόπιο των αρμοδίων, που θα διεξάγουν την Ένορκη Διοικητική Εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί πώς κατάφερε ο εν λόγω κρατούμενος να φύγει, χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν.
Το επικρατέστερο σενάριο σε αυτήν την περίπτωση είναι ο 28χρονος αλλοδαπός να άνοιξε τρύπα στην οροφή, που είναι κατασκευασμένη από γυψοσανίδα, να αφαίρεσε το τμήμα αυτό, να πέρασε στον αεραγωγό του κτιρίου και στη συνέχεια αφού βγήκε στον περιβάλλοντα χώρο του αστυνομικού μεγάρου, να πήδηξε από τα κάγκελα στην πίσω πλευρά του κτιρίου και διέφυγε από τη μεριά του καταυλισμού των τσιγγάνων.
Εύλογο πάντως είναι το ερώτημα που προκύπτει, πώς κατάφερε να κάνει όλη αυτήν την προετοιμασία και να καταφέρει να φύγει ανενόχλητος, χωρίς οι κινήσεις του να γίνουν αντιληπτές από κανέναν.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για έναν άνδρα, παλιό γνώριμο των αρχών για υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών, αρκετά μικροκαμωμένο, ο οποίος μπορούσε εύκολα να ελιχθεί και να βγει στον αεραγωγό και έπειτα να φύγει από το αστυνομικό μέγαρο.
Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά που έγινε αντιληπτή η απόδραση του, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περικύκλωσαν την περιοχή του μεγάρου, αλλά και καίρια σημεία της πόλης, συμμετέχοντας στις έρευνες για τον εντοπισμό του, αλλά εκείνος τελικά παραδόθηκε λίγες ώρες αργότερα, βάζοντας τέλος στο συναγερμό, που είχε σημάνει στην τοπική ΕΛ.ΑΣ.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου