Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΌ! Σχολικός τροχονόμος υπέβαλε παραίτηση γιατί «το κόλλα πέντε σε παιδιά μπορεί να θεωρηθεί παρενόχληση»

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΌ! Σχολικός τροχονόμος υπέβαλε παραίτηση γιατί «το κόλλα πέντε σε παιδιά μπορεί να θεωρηθεί παρενόχληση»


Police-Voice blog ➤
Μια απίστευτη ιστορία εξελίχθηκε στο Δημοτικό Σχολείο «Kirk Ella St. Andrew’s» στο Δυτικό Hull της Βρετανίας με πρωταγωνιστή έναν δημοφιλή στα παιδιά σχολικό τροχονόμο.
Ο 77χρονος Bryan Broom, ο οποίος εργάζεται εδώ και μια εικοσαετία στον εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα, υπέβαλε χθες την παραίτησή του έπειτα από μια ενημέρωση-επεσήμανση που είχε από το συμβούλιο του σχολειου, ότι η συμπεριφορά του προς τους ανήλικους μαθητές θα μπορούσε να παρερμηνευτεί από κάποιους «καχύποπτους» γονείς ως παρενόχληση.
Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η προαναφερθείσα «συμπεριφορά» αναφέρεται στο ότι ο Broom έκανε συχνά το γνωστό «κόλλα πέντε» με τους μαθητές, μια κίνηση που όπως φαίνεται δυσαρέστησε κάποιους γονείς.
Για λόγους ευθιξίας, ο 77χρονος παραιτήθηκε από τη δουλειά του. «Πριν από δυο-τρεις μήνες, δημοσιεύτηκαν στον Τύπο φωτογραφίες της Δούκισσας του Κέιμπριτζ να κάνει κόλλα πέντε με μαθητές ενός σχολείου που επισκέφτηκε. Έπρεπε να είχα δώσει αντίγραφα των φωτογραφιών στο συμβούλιο. Αν αυτή η κίνηση είναι αποδεκτή για την βασιλική οικογένεια, γιατί δεν είναι για εμένα; Παραιτήθηκα γιατί αισθάνθηκα οργή που θα έπρεπε στο μέλλον να προσέχω κάθε κίνησή μου (μην τυχόν παρερμηνευθεί)» δήλωσε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποχώρηση του σχολικού τροχονόμου στεναχώρησε τους δεκάδες μικρούς του φίλους, οι οποίοι κατά την τελευταία ημέρα της εργασίας τον «γέμισαν» αγκαλιές και δώρα.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου