Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Νεκρός συνταξιούχος αστυνομικός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στα Χανιά! Τραυματίστηκε 10χρονο αγοράκι

Νεκρός συνταξιούχος αστυνομικός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στα Χανιά! Τραυματίστηκε 10χρονο αγοράκι


Police-Voice blog ➤
Υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα του ο άτυχος ηλικιωμένος που παρασύρθηκε από όχημα σήμερα το μεσημέρι, στο κέντρο των Χανίων.
Ο άτυχος άνδρας ηλικίας 79 ετών, συνταξιούχος αστυνομικός, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στις 13:30 το μεσημέρι επί της οδού Τσόντου Βάρδα.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ πήγε στο σημείο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων όπου κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Παρά τις  προσπάθειες των ιατρών, ο ηλικιωμένος εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά το ανακριτικό της τροχαίας Χανίων.
Πολλά είναι ωστόσο σήμερα τα τροχαία στην Κρήτη. Εκτός από την μοιραία παράσυρση του ηλικιωμένου στα Χανιά, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στην περιοχή του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο οδηγός του ενός ενώ το ένα ΙΧ ανετράπη.
Στο νοσοκομείο, με ελαφρά τραύματα όμως, μεταφέρθηκε και ένα 10χρονο αγοράκι όταν το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν, συγκρούστηκε με άλλο στην περιοχή του Κουμπέ, νωρίς το απόγευμα. Τέλος, στο Ηράκλειο, μία 47χρονη παρασύρθηκε από διερχόμενο μηχανάκι με συνέπεια να τραυματιστεί ελαφρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
FlashNews, ekriti
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου