Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Πύργος: Έπιασαν τον Αλβανό δράστη 26 διαρρήξεων

Πύργος: Έπιασαν τον Αλβανό δράστη 26 διαρρήξεων


Police-Voice blog ➤

Σαράντα ημέρες μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης εις βάρος του – Ο συνεργός του έχει συλληφθεί – Είχαν «ρημάξει» σπίτια και καταστήματα σε παραθαλάσιες περιοχές της Ηλείας 

Σαράντα ημέρες μετά τη σύλληψη του 41χρονου ομοεθνούς συνεργού του και την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του από τον ανακριτή Πρωτοδικών Ηλείας, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας στον Πύργο ο 44χρονος Αλβανός που είχε διαπράξει 26 διαρρήξεις στην Ηλεία, το καλοκαίρι του 2017.


Ο 44χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ο οποίος διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στην ανακριτή για την κατηγορία των διακεκριμένων κλοπών σε βαθμό κακουργήματος που αντιμετωπίζει και βαρύνει και τον συνεργό του. Το «δίδυμο» των Αλβανών είχε εξαρθρωθεί στις 6 Φεβρουαρίου, όταν συνελήφθη στο Ρίο ο 41χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Πρωτοδικείου Πατρών για κλοπές. Ήδη, έχει οδηγηθεί στις φυλακές Ναυπλίου όπου εκτίει την ποινή φυλάκισης τριών ετών που του είχε επιβληθεί. 

Οι αστυνομικοί είχαν εξιχνιάσει 26 διαρρήξεις σε εξοχικά σπίτια και καταστήματα σε παραθαλάσσιες περιοχές της Ηλείας, πέντε από τις οποίες στη Σκαφιδιά, από τέσσερις στο Λεβεντοχώρι και τον Άγιο Ηλία, τρεις στα Λασταίικα, από δυο στη Μυρτιά, το Κορακοχώρι και τα Κακαλέικα και από μια στα Γρανιτσαίικα, τα Βυτιναίικα, τα Καβασιλάκια και το Σκουροχώρι. 

Μάλιστα, ήταν χαρακτηριστικό ότι οι δράστες συνήθιζαν να κλέβουν κοσμήματα, χρήματα και μικρές ηλεκτρονικές συσκευές, τα οποία έκρυβαν μέσα σε... μαξιλαροθήκες που έβρισκαν στα σπίτια που χτυπούσαν! Σε δυο περιπτώσεις, είχαν διαφύγει με τα οχήματα των θυμάτων, τα οποία οι αστυνομικοί βρήκαν εγκαταλελειμμένα στην Ροδινή και τον Άγιο Βασίλειο Πατρών. 
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου