Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ! ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ! Γκέτο λαθρομεταναστών τα προάστια της Αθήνας – Άχρηστοι , δήμαρχοι και ο «φωστήρας» Τόσκας ΦΩΤΟ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ! ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ! Γκέτο λαθρομεταναστών τα προάστια της Αθήνας – Άχρηστοι , δήμαρχοι και ο «φωστήρας» Τόσκας


Police-Voice blog ➤
Η επανεμφάνιση Τόσκα στα ΜΜΕ με συνεντεύξεις, δηλώσεις κτλ φαίνεται ότι έχει το σκοπό της.
Βαρύγδουπες δηλώσεις περί Κάλαχαν αλλά και πολλά υποσχόμενων σχεδίων της ΕΛ.ΑΣ για να «καθαρίσει» το κέντρο από τα αλλοδαπά κακοποιά στοιχεία που έχουν «καταβάλλει» τη χώρα.
Οι αναγνώστες  δεν τρώνε κουτόχορτο και γίνονται οι ίδιοι ρεπόρτερς.
Φίλος μας έστειλε αποκαλυπτικές φωτογραφίες από την πλατεία Νέας Σμύρνης που για δεκαετίες αποτελούσε τόπο συνάντησης και ψυχαγωγίας για νέους και οικογένειες. Η εικόνα αποκαρδιωτική. Όπως μας λέει ο ίδιος, σήμερα βγαίνοντας με την γυναίκα και τα παιδιά του για καφέ στην πλατεία αυτό που αντίκρισε, τον άφησε άφωνο.
Όλος σχεδόν ο πεζόδρομος της πλατείας, από την μία πλευρά της, ήταν γεμάτη, από πάσης φύσεως αλλοδαπούς (Πακιστάν, Μπαγκλαντές,Αφρική), και πουλούσαν ότι τραβάει η ψυχή σου τσάντες, παπούτσια, θήκες κινητών, κοσμήματα, καθώς και άλλα παρά πολλά είδη. «Φαίνεται ο κ. Τόσκας καθάρισε μόνο το κέντρο της Αθήνας και μετέφερε όλο αυτό το πανηγύρι στις γύρω περιοχές», καταλήγει ο αναγνώστης μας που κάνει την καταγγελία.
Την ίδια -ίσως και μεγαλύτερη- ευθύνη φέρνει και ο δήμαρχος της Νέας Σμύρνης που αφήνει το πιο γνωστό σημείο της πόλης του να είναι έρμαιο του παρεμπορίου και του κάθε λογής αχρείου μουσουλμάνου που είναι έτοιμος για όλα. Άραγε, αν αύριο γίνει κάποια επίθεση σε κάτοικο από κάποιον λάθρο  μαχαιροβγάλτη, θα βγει από το λαγούμι του; Στα ευχολόγια όλοι καλοί είμαστε.
Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες του αναγνώστη μας. Τις δημοσιεύουμε για να αποδείξουμε για ακόμη μία φορά πόσο επικίνδυνοι για τη χώρα κι το Έθνος είναι οι μπολσεβίκοι που έχουν στρογγυλοκαθήσει στο Μαξίμου και κατάντησαν τη χώρα αποθήκη λαθροεποίκων. Τις δημοσιεύουμε μπας και ο δήμαρχος αποφασίσει να αναλάβει δράση από το να παίρνει τα λεφτάκια του καθισμένος στη μεγάλη καρέκλα. Τις δημοσιεύουμε για να βάλουμε το λιθαράκι μας στον ξεσηκωμό που οφείλει η ιστορία αυτού του λαού να προκληθεί και να πετάξει έξω κάθε ελεεινό ανθέλληνα βάζει σε κίνδυνο τις ζωές μας και των οικογενειών μας.
Ιδού:
1213 14
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου