Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Βούτσης: Εκπρόσωποι Παμμακεδονικών ενώσεων μας απειλούν με θάνατο..e-mail έφτασε και στους 300 βουλευτές

Βούτσης: Εκπρόσωποι Παμμακεδονικών ενώσεων μας απειλούν με θάνατο..e-mail έφτασε και στους 300 βουλευτές


Police-Voice blog ➤
Όπως είπε ο κ. Βούτσης, μέσω e-mail έφτασε και στους 300 βουλευτές κείμενο που απειλεί με θάνατο η ισόβια για την περίπτωση ψήφισης σύνθετης ονομασίας με το όνομα «Μακεδονία».
Ο πρόεδρος της Βουλής προχώρησε στις αποκαλύψεις αυτές, στην συζήτηση που έγινε σχετικά με την «επίθεση» της Χρυσής Αυγής κατά των Ελλήνων μουσουλμάνων βουλευτών, χαρακτηρίζοντάς του ανθρώπους του Ερντογάν.
«Κάποιοι έχουν ξεφύγει και δεν εννοώ μόνο τη Χρυσή αυγή. Σε όλη την Ευρώπη αναπτύσσουν τα τελευταία χρόνια λογικές με τις οποίες ανενδοίαστα προχωρούν στην εξύμνηση των ναζι. Κάποιοι έχουν ξεφύγει και από εδώ, γιατί μοιράστηκαν στου Έλληνες βουλευτές κείμενα από εκπροσώπους Πανμακεδονικών Οργανώσεων, οι οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ μας εγκαλούν για εσχάτη προδοσία και λένε ότι θα πρέπει να επιβληθεί η ποινή του θανάτου ή των ισοβίων σε όσους τολμήσουν να ψηφίσουν την πρόταση που θα φέρει η κυβέρνηση για την ονομασία των Σκοπίων εάν εμπεριέχει μέσα της σύνθετη ονομασία… Όλα αυτά είναι διχαστικά κηρύγματα… που πρέπει να αντιμετωπιστούν».
Σημειώνεται εδώ πως έχουν αποσταλεί εξώδικα από Παμμακεδονικές Ενώσεις εναντίον βουλευτών. Μέρος αυτών μπορείτε να δείτε στην συνέχεια, με τα ονόματα των βουλευτών να μην παρουσιάζονται για ευνόητους λόγους.
Δείτε τις φωτογραφίες 
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου