Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

ΕΞΕΛΙΞΗ…!!! Αυτός είναι ο 22χρονος ΤΟΥΡΚΟΣ που συνελήφθη για το φόνο του τ.Ανθυπασπιστή της Εθνικης Φρουράς Σολωμού Αποστολίδη

ΕΞΕΛΙΞΗ…!!! Αυτός είναι ο 22χρονος ΤΟΥΡΚΟΣ που συνελήφθη για το φόνο του τ.Ανθυπασπιστή της Εθνικης Φρουράς Σολωμού Αποστολίδη


Police-Voice blog ➤
Συνελήφθη ο 22χρονος Τούρκος υπήκοος Erdinc Şentürk, ο οποίος θεωρείται ως κύριος ύποπτος για τον θάνατο του 65χρονου Σολωμού Αποστολίδη, στην Τουρκία.
Την είδηση γνωστοποίησε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Τ/κ δημοσιογράφος Sefa Karahasan.
Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροτομής, ο θάνατος του Αποστολίδη προήλθε μετά από κρανιοεγκεφαλική κάκωση και εγκεφαλική αιμορραγία, συνεπεία χτυπήματος με αμβλύ όργανο, πιθανότατα σφυριού. Νέα στοιχεία που ήρθαν το Σάββατο στο φως, δείχνουν ότι το κεφάλι του 65χρονου είχε πολτοποιηθεί, ενώ ο δράστης φαίνεται να προσπάθει να τον κάψει.
Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου τελέσθηκε η κηδεία του 65χρονου στην Περιστερώνα.

22χρονος Τούρκος ο δολοφόνος του Ελληνοκύπριου Αποστολίδη στα κατεχόμενα: Συγκλονίζει η κατάθεση του


Παραδόθηκε σε αστυνομικό σταθμό στην Τουρκία – Τα ίχνη του Σολωμού Αποστολίδη είχαν χαθεί στις 28 Μαρτίου – Βρέθηκε νεκρός τη Μεγάλη Πέμπτη
Τη σύλληψη ενός 22χρονου Τούρκου στην Τουρκία για τη δολοφονία του 65χρονου Σολωμού Αποστολίδη ανακοίνωσε η «αστυνομία» στα κατεχόμενα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο νεαρός Τούρκος ομολόγησε την πράξη του στον αστυνομικό σταθμό της πόλης Γιάλοβα στο προάστιο Τσιναρτσίκ.
Ο άνδρας συνελήφθη και ανακρίνεται, καταλήγει η ανακοίνωση.
22xronos
Σύμφωνα με πληροφορίες η τελευταία φορά που εθεάθη ο Αποστολίδης ήταν σε ένα καζίνο της Κερύνειας έχοντας στο πλευρό του τον νεαρό Τούρκο.
Ο 65χρονου Αποστολίδης βρέθηκε δολοφονημένος την Μεγάλη Πέμπτη σε δασώδη περιοχή στα κατεχόμενα, κοντά στο χωριό Κλεπίνη. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροτομής που πραγματοποιήθηκε στα κατεχόμενα, ο θάνατος προήλθε από χτυπήματα στο κεφάλι που προκάλεσαν κρανιοεγκεφαλική κάκωση και αιμορραγία. Το πτώμα έφερε τραύματα και σε άλλα μέρη του σώματος εκτός από το κεφάλι.
Ο Αποστολίδης, που ήταν απόστρατος ανθυπασπιστής του Κυπριακού Στρατού, είχε εξαφανιστεί στις 28 Μαρτίου.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου