Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

AYTO είναι το μεγάλο ΣΧΕΔΙΟ του Ερντογάν: Ισλαμικό ΝΑΤΟ! (φωτο&βίντεο)

AYTO είναι το μεγάλο ΣΧΕΔΙΟ του Ερντογάν: Ισλαμικό ΝΑΤΟ! (φωτο&βίντεο)


Police-Voice blog ➤
Δεν έχουν τέλος οι φιλοδοξίες του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν και κάθε φορά επιδιώκει να αναδεικνύεται σαν ο νέος μεγάλος ηγέτης όχι μόνο της Τουρκίας αλλά ολοκλήρου του Ισλάμ, που σαν αντί-σταυροφόρος θα κατακτήσει και θα τιμωρήσει τις χώρες των απίστων όσο και αν αυτό ακούγεται για κάποιους αναχρονιστικό και όμως είναι πολύ σοβαρό.
Τι είναι όμως αυτό το περίφημο Ισλαμικό ΝΑΤΟ που επιδιώκει να δημιουργήσει ο Ερντογάν και που σαν πρώτο σημαντικό βήμα είναι ο περίφημος Ισλαμικός Στρατός, (İslam Ordusu), αναλύει ο γνωστός Τούρκος καθηγητής ερευνητής θεμάτων της Μέσης Ανατολής, Ebubekir Sofuoğlu
Ο Ισλαμικός Στρατός πυρήνας της δημιουργίας ενός ισλαμικού ΝΑΤΟ, ουσιαστικά πήρε σάρκα και οστά από τις αρχές του 2016 σαν μια κίνηση ισλαμικών σουνιτικών χωρών για να επέμβουν στον συριακό εμφύλιο κατά του καθεστώτος Άσαντ. Πρωτεργάτης αυτής της κίνησης είναι ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν.
erdogan1
Από την αρχή της ιδρύσεως του ο Τούρκος πρόεδρος αναφερόμενος στο γεγονός αυτό επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά των χριστιανικών κρατών της Δύσης, ότι εξ’ αιτίας τους αιματοκυλίστηκε η Μέση Ανατολή ενώ επέρριψε ευθύνες για τον συριακό εμφύλιο και στον ΟΗΕ καις στις χώρες Αμερική και Ρωσία.
Ενδιαφέρων είναι να δούμε ποιες χώρες αποτελούν τον πρώτο πυρήνα του Ισλαμικού Στρατού για να κατανοήσουμε τι προοπτικές έχει. Σαν πρώτη παρατήρηση διαφαίνεται πως είναι μια καθαρά σουνιτική στρατιωτική ένωση που αποκλείει τους αιρετικούς Σιΐτες μουσουλμάνους.
Οι χώρες που μετέχουν σαν κύρια μελη, (κυρίως χώρες της μουσουλμανικής Αφρικής), είναι : Μαρόκο, Μαυριτανία, Γκάμπια, Γουινέα Μπισσάου, Γκάνα, Σιέρα Λεόνε, Ακτή Ελεφαντοστού, Μαλί, Νίγηρα, Νιγηρία, Τογκό, Γκαμπόν, Τσαντ, Λιβύη, Αίγυπτος, Σουδάν, Σομαλία, Μπουρνέι, Υεμένη, Σαουδική Αραβία και Πακιστάν. Χώρες παρατηρητές : Αλγερία, Αφγανιστάν, Αζερμπαϊτζάν, Ινδονήσια, Βοσνία. Χώρες συνομιλητές για προσχώρηση : Αλβανία, Ομάν και οι χώρες της κεντρικής Ασίας άλλοτε τμήματα της Σοβιετικής Ένωσης , Καζακστάν Ουζμπεκιστάν Τουρκμενιστάν.
Πρόβλημα υπάρχει με το Ιράν αλλά και γενικότερα με τους Σιΐτες που θεωρούνται από τον Ερντογάν σαν αίρεση που πρέπει να εξαφανιστεί. Ο Ερντογάν φιλοδοξεί να εκφράσει το 1,7 δισεκατομμύριο των μουσουλμάνων και ο Ισλαμικός Στρατός να αποτελέσει το αντιΝΑΤΟ και να γίνει ο φοβερός τιμωρός των χριστιανικών κρατών
Με λίγα λόγια, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ως που μπορεί να φτάσει η επικίνδυνη τρέλα του Τούρκου προέδρου και τις συνέπειες θα έχει όλη αυτή η υπερφίαλη φιλοδοξία.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου