Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ. ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟ «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝΕ». ΞΕΦΡΑΓΟ ΚΑΙ ΑΦΥΛΑΚΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΟΙΚΤΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΦΥΛΑΞΗΣ. ΜΕΡΕΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΖΕΙ Η ΧΩΡΑ

ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ. ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟ «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝΕ». ΞΕΦΡΑΓΟ ΚΑΙ ΑΦΥΛΑΚΤΟ ΑΜΠΕΛΙ


Police-Voice blog ➤
«Στον μικρό Ανθρωποφάγο, δεν υπάρχει ελληνική σημαία. Υπήρχε αλλά τώρα δεν υπάρχει».
Αυτό ανέφερε πριν από λίγο σε τηλεοπτική εκπομπή, καπετάνιος πλεούμενου που δεν μπορεί να προσεγγίσει στην περιοχή, γιατί «λιμενικό και πολεμικά πλοία βρίσκονται και έχουν αποκλείσει την περιοχή».
Το φιάσκο είναι δεδομένο και παρά την αρχική δυσπιστία ότι οι Τούρκοι έλεγαν ψέματα, μάλλον επιβεβαιώνεται ότι εξαφάνισαν την ελληνική σημαία σε μια νέα επίδειξη δύναμης. Μάλιστα οι Τουρκαλάδες λένε ότι η επιχείρηση έγινε με την συνδρομή Τούρκων κομμάντος. 
Η κυβέρνηση είναι πια σε πολύ δύσκολη θέση αφού βλέπει να ξημερώνουν  νέες καταστάσεις Ιμίων. Κι αυτό είναι και εξοργιστικό και απογοητευτικό.
TI ΛΕΕΙ ΤΟ ΓΕΕΘΑ
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), διέψευσε την αυθεντικότητα των φωτογραφιών που απεικονίζουν την έπαρση ελληνικής σημαίας στην βραχονησίδα «Μικρός Ανθρωποφάς», σημειώνοντας ότι δεν είναι σαφές το πότε έγινε αυτό και αν όντως πρόκειται για βραχονησίδα. Επίσης, πηγές του ΓΕΕΘΑ τόνισαν ότι στην ευρύτερη περιοχή των Φούρνων, τα τελευταία 24ωρα δεν παρατηρήθηκε καμία κίνηση του Λιμενικού, ούτε και της τουρκικής Ακτοφυλακής.
Πιο αναλυτικά, ένας από τους από τους 3 Έλληνες που ανέβασαν τη σημαία στη βραχονησίδα «Μικρός Ανθρωποφάγος» είπε μιλώντας αποκλειστικά στο star.gr τα εξής:
«Το κάναμε για τον Γιώργο Μπαλταδώρο».
Όπως τόνισε, η παρέα των τριών παλικαριών θέλησε την περασμένη Παρασκευή – εκ μέρους όλων των Φούρνων – να τιμήσει τον ήρωα-σμηναγό που σκοτώθηκε την Πέμπτη 12 Απριλίου, όταν το Μιράζ που πιλόταρε συνετρίβη στο Αιγαίο.
Σύμφωνα με τον ίδιο, «ρίξαμε και στεφάνι στη θάλασσα προς τιμήν του».
Tόνισε πως δεν έχει βάλει μόνο μία σημαία, στον Μικρό Ανθρωποφάγο, αλλά συνολικά 5 σε γύρω βραχονησίδες και νησάκια.
Μάλιστα, διέψευσε κατηγορηματικά ότι Τούρκοι κομάντος ήταν αυτοί που κατέβασαν τη σημαία, όπως ισχυρίστηκαν ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου και τουρκικά μέσα.
 «Όταν πήγαμε για να ανεβάσουμε τη σημαία, είδα ένα γιοτ που έκανε βόλτες. Δεν του έδωσα σημασία. Ήταν κατασκοπευτικό πολιτικό σκάφος. Αυτοί την κατέβασαν τη σημαία¨.
Πηγή ➤http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου