Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Στιγμές τρόμου για πιστούς στην Εκκλησία Φανερωμένης – Αλλοδαποί εισέβαλαν απειλώντας με σκεπάρνια!

Στιγμές τρόμου για πιστούς στην Εκκλησία Φανερωμένης – Αλλοδαποί εισέβαλαν απειλώντας με σκεπάρνια!


Police-Voice blog ➤
Τρόμος προκλήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στην εκκλησία της Φανερωμένης στο κέντρο της παλιάς πόλης στη Λευκωσία, όταν μια ομάδα περίπου 20 αλλοδαπών εθεάθη στον προαύλιο χώρο με λίαν απειλητικές διαθέσεις, ενώ ένας εξ αυτών όρμηξε με σκεπάρνι κατά του πλήθους των πιστών, στην παρουσία της μίας και μοναδικής αστυνομικού!

Την ώρα που οι πιστοί βρίσκονταν εντός του ναού για την Ακολουθία του Νιπτήρος, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας της Φανερωμένης αλλοδαποί, 20 περίπου τον αριθμό σκορπούσαν τον τρόμο. Σύμφωνα με μαρτυρίες τις οποίες επικαλείται το SigmaLive, περί τους 20 αλλοδαπούς εκινούντο επιθετικά στον προαύλιο χώρο.
Έξαλλοι, έβριζαν τους πιστούς οι οποίοι βρίσκονταν συγκεντρωμένοι εντός του ναού, προκαλώντας ανησυχία και τρομοκρατώντας για αρκετή ώρα. Μάλιστα ένας εξ αυτών, νεαρός σε ηλικία, φέρεται να άρχισε να τρέχει κραδαίνοντας σκεπάρνι στο χέρι, προκαλώντας συμπλοκές με τους άλλους παρευρισκόμενους στον προαύλιο χώρο, απειλώντας τους πιστούς.
Πιστοί οι οποίοι εξήλθαν του ναού λόγω της ανησυχίας που προκλήθηκε, κάλεσαν περίπολο της Αστυνομίας, το οποίο έφθασε επί τόπου προς ενίσχυση της μιας και μοναδικής αστυνομικού η οποία βρισκόταν εκεί.
Όπως αναφέρουν ίδιες μαρτυρίες ο νεαρός που κρατούσε το σκεπάρνι, κατάφερε να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση τρεπόμενος σε φυγή στη θέα του περιπολικού.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου