Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Ο δολοφόνος του πρώην Ανθυπασπιστή Σ. Αποστολίδη προσπάθησε να αυτοκτονήσει μέσα στις τουρκικές φυλακές!

Ο δολοφόνος του πρώην Ανθυπασπιστή Σ. Αποστολίδη προσπάθησε να αυτοκτονήσει μέσα στις τουρκικές φυλακές!


Police-Voice blog ➤
Δημοσίευμα της Kibris αναφέρεται σε απόπειρα αυτοκτονίας του καθ’ ομολογίαν δράστη – Ο 22χρονος Erdinç Senturk είχε παραδοθεί ο ίδιος στις τουρκικές Αρχές μετά την διαφυγή του από τα κατεχόμενα το βράδυ του φονικού – Ο εν αποστρατεία Ανθυπασπιστής Σ. Αποστολίδης αγνοείτο από τις 28/3 ενώ είχε μεταβεί σε καζίνο στην κατεχόμενη Κερύνεια με την σορό του να εντοπίζεται στις 6/4
Ο ύποπτος για τη δολοφονία του εν αποστρατεία Ανθυπασπιστή Σολωμού Αποστολίδη, ο οποίος πλέον βρίσκεται σε φυλακή της Τουρκίας, επιχείρησε να θέσει τέρμα στη ζωή του, σύμφωνα με δημοσίευμα της Kibris.
Ο 22χρονος Erdinç Senturk, που είναι ύποπτος για τη δολοφονία του Ελληνοκύπριου Σολωμού Αποστολίδη στην Κερύνεια, είχε παραδοθεί στην Αστυνομία στην Τουρκία το προηγούμενο Σάββατο.
Ο Şentürk, μετά την παράδοσή του, είχε μεταφερθεί στη φυλακή της Yalova μέχρι οι διαδικασίες να ολοκληρωθούν με τα κατεχόμενα, ενώ σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες δεν επέκειτο «έκδοσή» του στα κατεχόμενα, αντιθέτως οι κατοχικές «αρχές» έστελναν πειστήρια του εγκλήματος στην Τουρκία, με προφανή στόχο την εκεί εκδίκαση της υπόθεσης του Τούρκου πολίτη.
Σε κάθε περίπτωση και με βάση το δημοσίευμα της Kibris, ο Şentürk επιχείρησε να θέσει τέρμα στην ζωή του, τελώντας, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες υπό σύγχυση μετά τη προφυλάκισή του.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η προσπάθειά του αυτή απέτυχε, κατόπιν παρεμβάσεως των συγκρατουμένων του, ενώ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Γιάλοβα, όπου και κρατήθηκε για νοσηλεία.
Αργότερα, οι ιατροί έκριναν πως η κατάσταση της υγείας δεν ενέπνεε ανησυχία, με αποτέλεσμα να επαναπροωθηθεί στις φυλακές, ωστόσο, παρόλο που η κατάσταση της υγείας του 22χρονου θεωρείται καλή, εντούτοις θα παρακολουθείται από ψυχίατρο αφού βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου