Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Αυτός είναι ο Αφγανός που επιτέθηκε σε κατάσταση αμόκ σε αστυνομικό – Στο «μικροσκόπιο» το προφίλ του (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Αφγανός που επιτέθηκε σε κατάσταση αμόκ σε αστυνομικό – Στο «μικροσκόπιο» το προφίλ του (ΦΩΤΟ)


Police-Voice blog ➤
Ο αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε άγρια αναμένεται να εξεταστεί και από ιατροδικαστή
Το γρίφο του Αφγανού που χθες το πρωί σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε και τραυμάτισε με μπουνιές και κλωτσιές αστυνομικό του Α.Τ Αγιου Παντελεήμονα, προσπαθούν να λύσουν οι αστυνομικοί για να εξακριβώσουν την ταυτότητα του και τα αίτια της επίθεσης.
Οπως λένε ο μυστηριώδης άντρας που με ακατάληπτες κραυγές στα αραβικά πήγε αποφασισμένος να κάνει κακό καθώς ο ένστολος γλίτωσε τα χειρότερα μετά από επιχείρηση των εκπαιδευμένων ανδρών της ΟΠΚΕ Αγιου Παντελεήμονα που τον ακινητοποίησαν και του περάσαν χειροπέδες, επιμένει να κρατά το στόμα του ερμητικά κλειστό. Δεν εχει πάνω του χαρτιά και συνεπώς δεν γνωρίζουν πότε και πώς ήρθε στην Ελλάδα, δεν έχει σημανθεί και το μόνο που δήλωσε είναι πως είναι γεννηθείς το 1990. Ημερομηνία η οποια δεν φαίνεται να πείθει τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση καθώς δείχνει εμφανώς μεγαλύτερος . Σε βάρος του σχηματιστηκε δικογραφία για «διακεκριμενες φθορές, αντισταση, απρόκλητη επίθεση, σωματικές βλάβες» ενώ ο αστυνομικός που δέχτηκε την επίθεση, εξετάστηκε απο ιατροδικαστή.
Αμοκ
Το περιστατικό που αποτυπώνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την κατάσταση που επικρατεί σε κάποιες περιοχές του κέντρου της Αθήνας σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 8 το πρωί της Κυριακής. Ο ένστολος εκτελούσε περιπολία στο Α.Τ Αγίου Παντελεήμονα επί της οδού Μιχαήλ Βόδα, όταν ξαφνικά ακούει τζάμια να θρυμματίζονται και γυρίζοντας βλέπει έναν αλλοδαπό σε έξαλλη κατάσταση να του ορμάει, ουρλιάζοντας στα αραβικά. Χωρίς να προλάβει να αντιδράσει, δέχεται μπουνιές και κλωτσιές από τον Αφγανοί που ξεσπούσε όλη τη μανία του πάνω του. Αμέσως κινητοποιήθηκε η ΟΠΚΕ Αγίου Παντελεήμονα και οι εκπαιδευμένοι αστυνομικοί της ειδικής ομάδας κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες.
Αποδέσμευση της ΟΠΚΕ
Το γεγονός οτι η ομάδα ΟΠΚΕ αποτελεί αιχμή του δόρατος στην πάταξη της βαριας εγκληματικότητας οδήγησε τους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ στην απόφαση να αποδεσμεύσουν τις ειδικά εκπαιδευμένες ομάδες απο τις στατικές υπηρεσίες για τη φύλαξη στόχων και να τις ρίξουν στο «πεζοδρόμιο». Μαλιστα, σε συνάντηση που ειχε ο υποστράτηγος κ. Χρήστος Παπαζαφείρης με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, συμφωνήθηκε από σήμερα 30 Απριλίου, να αποδεσμευθούν όλες οι ΟΠΚΕ από τις σταθερές φυλάξεις και να επιστρέψουν στις περιπολίες. Η αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και ειδικότερα ο πρόεδρος Δημοσθένης Πάκος και οι αντιπρόεδροι Γρηγόρης Χρυσάφης, Κωνσταντίνος Χύτας και Μιχάλης Καρδιασμένος στη συνάντησή με τον Αττικαρχη, πήραν διαβεβαίωση ότι όλες οι ομάδες ΟΠΚΕ πλην αυτής του μεγάρου Μαξίμου, θα πάψουν να είναι σταθερές εκτός και αν υπάρχει έκτακτος λόγος. Μια δέσμευση η οποία έγινε μετά από ενέργειες της Ένωσης Αθηνών προκείμενου οι συγκεκριμένες ομάδες με τους ειδικά εκπαιδευμένους αστυνομικούς να αποδεσμευθούν από τη φύλαξη σταθερών στόχων και να ριχτούν στη μάχη κατά της σκληρής εγκληματικότητας.
afganos1
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου