Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ! Μετά τους Σκοπιανούς ήρθαν και οι Αλβανοί: Ο Αχιλλέας είναι πρόγονός μας και οι Τρώες… «αρχαίοι Αλβανοί»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τους Σκοπιανούς ήρθαν και οι Αλβανοί: Ο Αχιλλέας είναι πρόγονός μας και οι Τρώες… «αρχαίοι Αλβανοί»! (ΒΙΝΤΕΟ)


Police-Voice blog ➤
Για γέλια και για κλάματα είναι το ντοκιμαντέρ που εμπνεύστηκαν Αλβανοί… ιστορικοί και λοιποί επιστήμονες σε μια προσπάθεια να παραποιήσουν την ελληνική ιστορία.
Πιο συγκεκριμένα, σε ντοκιμαντέρ παρουσιάζουν τον Αχιλλέα ως αρχαίο Αλβανό και την Τροία ως αρχαία αλβανική αποικία που δέχτηκε επίθεση από τους Έλληνες.
Λένε μάλιστα ότι ο τρωικός πόλεμος έγινε από τους Έλληνες που κατοικούσαν στην χώρα των αρχαίων Πελασγών, Παινόνων και των Ιλλυρίων δηλαδή των αρχαίων Αλβανών. Επιτέθηκαν, μάλιστα, εναντίον αλβανών αποίκων που έμεναν στην Μικρά Ασία και φυσικά ο Αχιλλέας δεν είχε καμιά σχέση με την Ελλάδα.
Σύμφωνα με αυτούς λοιπόν οι Τρώες δεν ήταν τίποτα άλλο παρά «αρχαίοι Αλβανοί», ενώ υποστηρίζουν ότι τα Ομηρικά Έπη παραποιήθηκαν από την διεθνή κοινότητα με το ξέσπασμα της ελληνικής επανάστασης του 1821 για να τα οικειοποιηθούν οι Έλληνες!
Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1:

Πηγή ➤

4 σχόλια:

  1. ... το μόνο σίγουρο είναι πως, πρόγονος τους υπήρξε ...ο Εφιάλτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να γνωρίζουμε απλά ότι η μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Ολυμπιάδα καταγόταν από την ηπειρωτική φυλή των Μολοσσών. Οι αλβανοί πριν τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο είχαν την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου στα νομίσματά τους. Οικειοποιήθηκαν δηλαδή την ηπειρωτική αλλά όχι φυσικά αλβανική καταγωγή της μητέρας του για να κάνουν τους σπουδαίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι είδους ιστορικοί είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επίσης ο Περικλής ήταν Βούλγαρος και είχε γυναίκα την Ασπασία την Ρουμάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή