Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

ΦΡΙΚΗ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ! Νεκρό ένα νέο παλικάρι στην εποχή του γίγαντα Τόσκα! Συγγενείς και εθελοντές έκαναν τις έρευνες

ΦΡΙΚΗ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ! Νεκρό ένα νέο παλικάρι στην εποχή του γίγαντα Τόσκα! Συγγενείς και εθελοντές έκαναν τις έρευνες


Police-Voice blog ➤
Νεκρός δυστυχώς εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο 32χρονος Γιώργος Στεργιόπουλος που είχε εξαφανιστεί την Παρασκευή το απόγευμα από την περιοχή του Αγίου Στεφάνου.

Το αυτοκίνητό του είχε εντοπιστεί σταθμευμένο κοντά στην λίμνη του Μαραθώνα και από εκείνη την ώρα έως σήμερα γίνονταν έρευνες από την ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής, με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, αστυνομικούς, εθελοντές διασώστες και ομάδα με drone.
Ωστόσο τη σωρό βρήκε… συγγενής που βρισκόταν εκεί και χτένιζε την ευρύτερη περιοχή. Αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές αλλά και εθελοντές διασώστες που «ανέβασαν» drone και εντόπισαν το ακριβές σημείο που βρισκόταν η σορός.
Χρειάστηκε αρκετή ώρα στους άνδρες της ΕΜΑΚ για να φτάσουν κοντά στον άτυχο νέο που βρισκόταν σε γκρεμό βάθους 12 μέτρων, στην περιοχή του Τύμβου Μαραθώνα.
Η επιβεβαίωση της ανεύρεσης του32χρονου δόθηκε από την Πυροσβεστική περίπου στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής, οπότε και ολοκληρώθηκε η ανάσυρση της σορού και πλέον έρευνα γίνεται από κλιμάκιο της Ασφάλειας που βρίσκεται στο σημείο για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας και αν πρόκειται για ατύχημα, αυτοκτονία ή οτιδήποτε άλλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής τυχόν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας αλλά ασφαλή συμπεράσματα θα υπάρξουν μετά την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Για την εξαφάνιση του Γιώργου Στεργιόπουλου είχε εκδοθεί και συναγερμός από το SilverAlert, καθώς είχε κριθεί ότι η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο.
lost-stergiopoulos

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου