Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

«ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ»! ΣΟΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ

«ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ»! ΣΟΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ  ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ


Police-Voice blog ➤


πριν το διαβάσεις, δες πρώτα αυτό! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ
« I DON’T GIVE A SHIT…»- «ΧΕΣΤΗΚ@ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ»!ΟΤΑΝ Ο ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΜΑΓΚΑΣ! ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ! ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ NA ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΡΕΣΤΑ; (BINTEO)
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ! Να γιατί τις ........ ο ισλαμο λάγνος Μπουτάρης: «Χ@στηκα αν σκότωσε Έλληνες ο Κεμάλ» ΒΙΝΤΕΟ

Είναι ο καθηγητής φιλοσοφίας Δημοσθένης Δαββέτας
bavetas

Χολέρα» και «πολιτικό τραβέλι»! Επιμένει ο Ψωμιάδης για τον Μπουτάρη (ΒΙΝΤΕΟ)


Την επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, καταδίκασε ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, υπογραμμίζοντας πως «τον πολιτικό μου αντίπαλο προσωπικά τον θέλω όρθιο».
«Από την άλλη, έχετε αντιληφθεί πόσες φορές ο περίεργος αυτός τύπος έχει προσβάλλει όχι τον ποντιακό ελληνισμό αλλά την ίδια την κοινωνία, την ίδια την ιστορία του ελληνικού λαού. Άρα συγχωροχάρτι δεν υπάρχει», πρόσθεσε σε σημερινές δηλώσεις του ο κ. Ψωμιάδης.
Χθες ο ίδιος χαρακτήρισε τον κ. Μπουτάρη «χολέρα» και «πολιτικό τραβέλι», ενώ δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου τον παρουσιάζουν ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων, ο κ. Ψωμιάδης απάντησε: «Ποιο είναι χειρότερο ή προσβλητικό; Αυτά που είπε ο συγκεκριμένος τύπος, αυτά που είπα εγώ; Βεβήλωσα την ιστορία, τις αξίες και τις αρχές της γενιάς μας; Προσπάθησα και μέχρι ένα σημείο σταμάτησα μια ομάδα νέων που ήθελε να ορμήξει. Ήμουν πολύ μακριά από τα γεγονότα».
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ! Να γιατί τις ........ ο ισλαμο λάγνος Μπουτάρης: «Χ@στηκα αν σκότωσε Έλληνες ο Κεμάλ» ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου