Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Νέο τρομοκρατικό χτύπημα στη Γερμανία! Φορτηγό «θέρισε» πεζούς στο Βερολίνο σε χριστουγεννιάτικη αγορά! 9 νεκροί, 50 τραυματίες ο απολογισμός (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο τρομοκρατικό χτύπημα στη Γερμανία! Φορτηγό «θέρισε» πεζούς στο Βερολίνο σε χριστουγεννιάτικη αγορά! 9 νεκροί, 50 τραυματίες ο απολογισμός


Police-Voice blog ➤
Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί οι αρχές στο Βερολίνο, μετά την είσοδο φορτηγού σε χριστουγεννιάτικη αγορά της γερμανικής πόλης, με συνέπεια το θάνατο τουλάχιστον ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό αρκετών ακόμη.
Σύμφωνα με τη Berlin Morgenpost, τουλάχιστον ένας άνθρωπος είναι νεκρός και 50 οι τραυματίες. “Η αστυνομία επιβεβαιώνει πω ένας φορτηγό εισέβαλε σε χριστουγεννιάτικη αγορά στην Breitscheidplatz στο Βερολίνο” γράφει η εφημερίδα.
Η αστυνομία επιβεβαίωσε τον θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό αρκετών ακόμα, ενώ ο εκπρόσωπος των γερμανικών αρχών το χαρακτήρισε «σοβαρό περιστατικό».
Στο σημείο ήταν συγκεντρωμένοι πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι διασκέδαζαν και πραγματοποιούσαν τα ψώνια τους ενόψει των Χριστουγέννων.

Η αστυνομία κάνει λόγο για αρκετούς τραυματίες, όμως δεν υπάρχουν πληροφορίες για άλλους θανάτους.
Ζωντανή εικόνα από το σημείο:
fvto1 fvto2
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου